Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Πολυβίου: “Στο μυαλό μας ήταν μόνο η νίκη”

Πολυβίου: “Στο μυαλό μας ήταν μόνο η νίκη”

SAK_6302


Την καλύτερη του εμφάνιση από τη μέρα που ήρθε στην ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε απόψε ο Κώστας Πολυβίου. Ο έμπειρος άσσος έτρεξε πάρα πολύ και έβαλε μπόλικο πάθος στο παιχνίδι του. Λίγο μετά το μεγάλο διπλό, μίλησε στο Omonoianews.com

Κώστα πώς σχολιάζεις την σημαντική νίκη;

“Είχαμε να παίξουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ειδικά μετά από όσα έγιναν τη Δευτέρα. Έχουμε μεγάλη πίστη στις δυνατότητες μας και αποδείξαμε ότι αυτή η ομάδα έχει πολλή ποιότητα, πολύ πάθος. Είμαστε γεννημένοι νικητές, ανασυνταχθήκαμε μέσα σε 2 μέρες, επιστρέψαμε στο ίδιο γήπεδο και κερδίσαμε το κατά πολλούς φαβορί για τον τίτλο.”

Την Δευτέρα στο ίδιο γήπεδο προπηλακιστήκατε, εσένα συγκεκριμένα σε κτύπησαν με αντικείμενο. Πόσο δύσκολο ήταν να κάνετε το παιχνίδι σας;

“Πριν έρθω στο γήπεδο προσωπικά ένιωθα άβολα, αφού έγιναν διάφορα τη Δευτέρα. Η αλήθεια είναι όμως πως σήμερα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Δεν ήταν τόσο εχθρικοί οι φίλαθλοι και γενικά η κατάσταση ήταν πολύ πιο ήρεμη. Όπως και να έχει, ήρθαμε να κάνουμε το διπλό ανεξάρτητα από την ατμόσφαιρα, γιατί κάποιοι μας είχαν ξεγραμμένους και δεν μας υπολόγιζαν στο χώρο του φούτσαλ…”

Σήμερα έκανες την καλύτερη σου εμφάνιση μέχρι σήμερα…

“Στα τελευταία παιχνίδια δεν ήμουν στα καλύτερα μου και δεν βοήθησα όσο έπρεπε την ομάδα. Για κάποιο λόγο δεν έβρισκα τα πατήματα μου, όμως σήμερα, με την βοήθεια των συμπαικτών μου, έβγαλα ένα καλύτερο πρόσωπο. Νιώθω χαρούμενος και περήφανος που βοήθησα κι εγώ στη νίκη. Η παρουσία μου βελτιώθηκε μέσω συλλογικής δουλειάς, οι συμπαίκτες μου ήταν που με βοήθησαν να ανέβω.”

Κερδίσαμε τον βασικό μας αντίπαλο στην έδρα του. Είμαστε εμείς πλέον το φαβορί;

“Δεν σημαίνει κάτι η σημερινή νίκη, το πρωτάθλημα έχει ακόμα αρκετό δρόμο. Βλέπεις κι εσύ και όλοι στο χώρο του φούτσαλ ότι τα περισσότερα παιχνίδια είναι στενά και γίνονται εκπλήξεις. Συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο, βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε τη σούμα. Εμείς πάντως θέλουμε το πρωτάθλημα.”