Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πρέπει να μελετηθούν τομές

Πρέπει να μελετηθούν τομές

dioikisi1


Δεν έχει πρόθεση να παραιτηθεί το συμβούλιο, παρότι οι οργανωμένοι οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ το έχουν απαιτήσει. Τα μέλη του Δ.Σ. θεωρούν πως αυτό που κάνουν είναι ουσιαστικά διαχείριση της ζημιάς που έγινε τα προηγούμενα χρόνια και πως μπορούν να προσφέρουν. Ανεξάρτητα πάντως από αυτό, θεωρούμε πως το σωματείο χρειάζεται τομές, όσον αφορά τη δομή του.

Είναι φανερό πως η τωρινή κατάσταση δεν επιτρέπει την εισροή ρευστού στα ταμεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο κόσμος στέρεψε και δυστυχώς απομακρύνεται, η ομάδα δεν μπορεί να παράξει έσοδα αφού αποδίδει κάτω από τις προσδοκίες. Εκείνο που χρειάζεται είναι διαφάνεια και τόλμη για σημαντικές αλλαγές. Δεν μιλάμε για εταιρεία, να το ξεκαθαρίσουμε, αλλά πρέπει να μελετηθούν πιθανά σενάρια αναδιοργάνωσης του σωματείου με τρόπο που θα το βοηθήσει να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις των καιρών, να εξελιχθεί και να δώσει κίνητρα στον κόσμο να έρθει κοντά και να βοηθήσει.

Εδώ και χρόνια γνωρίζουμε το πρόβλημα, δεν κάνουμε όμως τίποτα διαφορετικό. Η μείωση του μπάτζετ ναι, ήταν ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση, χρειάζονται όμως ακόμα πολλά.