Home SPORTS NEWS Μόγιες: «Η μεγαλύτερη πρόκληση για μένα» (videos)

Μόγιες: «Η μεγαλύτερη πρόκληση για μένα» (videos)

moyes


Ο Ντέιβιντ Μόγιες είναι έτοιμος για τη νέα πρόκληση στην προπονητική του καριέρα, αναλαμβάνοντας την Σοσιεδάδ και ο Σκωτσέζος τεχνικός υπογράμμισε πως είναι ευτυχής που πάει στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.

Ο νέος τεχνικός της ισπανικής ομάδας έδωσε την πρώτη του συνέντευξη ως προπονητής της Σοσιεδάδ και μίλησε με πολύ… συναίσθημα!

«Είμαι χαρούμενος που θα είναι προπονητής στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Είχα αρκετές προσφορές και από ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά επέλεξα τη Σοσιεδάδ, επειδή ήταν η μόνη ομάδα που μίλησε στην καρδιά μου», ανέφερε ο τεχνικός των Βάσκων μπροστά σε πλήθος δημοσιογράφων!

Στη συνέχεια ο Ντέιβιντ Μόγιες υπογράμμισε: «Η νέο μου δουλειά είναι η μεγαλύτερη πρόκληση που αναλαμβάνω». Εξέφρασε μάλιστα την ελπίδα να γίνει παράδειγμα και για άλλους Βρετανούς προπονητές που θα κάνουν το βήμα στο εξωτερικό!

Ο Σκωτσέζος προπονητής έδειξε πολύ ενθουσιασμένος. Έχει άλλωστε την ανάγκη να κάνει ένα νέο ξεκίνημα και να ανεβάσει ξανά τις μετοχές του, μετά την πολύ κακή παρουσία που είχε στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μετά την παρουσίαση ο Ντέιβιντ Μόγιες ξεναγήθηκε και στις εγκαταστάσεις του ισπανικού συλλόγου, όπως και στο γήπεδο της Σοσιεδάδ, ενώ πραγματοποιήσε και την πρώτη του προπόνση με τους νέους παίκτες του…

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr