Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ «Όποιου δεν του αρέσει μπορεί να φύγει»

«Όποιου δεν του αρέσει μπορεί να φύγει»

dioikisi5


Σκληρή γλώσσα από το Δώρο Σεραφείμ, που κάνει ξεκάθαρο στους ποδοσφαιριστές πως υπό αυτές τις συνθήκες θα πρέπει να εργαστούν. «Οι ποδοσφαιριστές είναι πληρωμένοι βάσει του συμβολαίου τους, κανείς δεν είναι απλήρωτος. Όποιου δεν του αρέσει μπορεί να φύγει», ήταν η ατάκα που ξεχωρίζει από συνέντευξη του στην Goal News.

«Την 1η Μαρτίου του 2014 αναλάβαμε την ηγεσία της Ομόνοιας και ως γνωστό θέσαμε ως στόχο την οικονομική σωτηρία του συλλόγου. Εκεί επικεντρωθήκαμε και τα αποτελέσματα είναι εμφανή, αφού περάσαμε με επιτυχία τα κριτήρια Μαρτίου, Ιουνίου, Σεπτεμβρίου, καθώς και τους μηνιαίους ελέγχους της ΚΟΠ», σχολίασε ο κ. Σεραφείμ.

Και συνέχισε: «Η προηγούμενη διοίκηση παραιτήθηκε επειδή δεν μπορούσε να περάσει τα κριτήρια. Εμείς ακόμη δεν έχουμε ζητήσει τη βοήθεια του κόσμου, αφού βρήκαμε τις λύσεις από διάφορες ενέργειες του συμβουλίου, χορηγούς, λαχεία και δύο εκδηλώσεις. Για τα επόμενα κριτήρια (Μαρτίου) ακόμη υπάρχει καιρός».

Κληθείς να σχολιάσει το θέμα με την πώληση του οικήματος, ο πρόεδρος, είπε: «Συζητήθηκε το θέμα, όπως και πολλά άλλα σε συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου, αλλά ήταν μόνο μία σκέψη και μόνο αν παραστεί τεράστια ανάγκη θα προχωρήσουμε σε μία τέτοια κίνηση. Να ξεκαθαρίσω πως η συζήτηση έγινε για το οίκημα, όχι για το σωματείο. Το σωματείο δεν πουλιέται».

Μετά την οικονομική συζήτηση, η κουβέντα πήγε και στο αγωνιστικό με επίκεντρο την κακή πορεία της Ομόνοιας. «Όπως όλες οι ομάδες που αγωνίστηκαν στην Ευρώπη, έτσι και εμείς, έκαναν κοιλιά. Εμείς το πληρώσαμε παραπάνω με κάποιες ήττες», τόνισε και ξεκαθάρισε πως δεν τέθηκε, ούτε θα τεθεί θέμα προπονητή.