Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κιρμ: «Διπλά στεναχωρημένος»

Κιρμ: «Διπλά στεναχωρημένος»

KIRM-SLOVENIA


Περισσότερα αγωνιστικά λεπτά θέλει ο Άντραζ Κιρμ με το τριφύλλι στο στήθος. Ο Σλοβένος διεθνής στη χθεσινή προπόνηση της Εθνικής ομάδας, μίλησε σε μέσο της πατρίδας του και αναφέρθηκε στην ήττα από τον Απόλλωνα ενώ φάνηκε πως διψά για μπάλα. Αυτό θα πρέπει να καταγραφεί στα θετικά, καθώς ο Κώστας Καϊάφας έκανε ξεκάθαρο στους παίκτες πως θα αγωνίζονται αυτοί που δείχνουν πως το θέλουν περισσότερο.

Αρχικά ο ακραίος επιθετικός, σχολίασε την δήλωση του Ομοσπονδιακού Τεχνικού για τον ίδιο. «Σημαίνει πολλά για μένα η δήλωση του προπονητή. Αυτό σημαίνει ο προπονητής νοιάζεται για μας. Η κριτική από τον κόσμο είναι αναμενόμενη, την σεβόμαστε και κάνουμε το καλύτερο για να πετύχουμε τους στόχους μας».

«Η Αγγλία είναι μία πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να είμαστε αρκετά προσεκτικοί, η Αγγλία μπορεί να μην έχει πλέον τα μεγάλα ονόματα, όμως έχει πετύχει τρεις νίκες σε τρία ματς. Θα προσπαθήσουμε για την έκπληξη», ανέφερε για τον αυριανό αγώνα στο Λονδίνο.

Καταλήγοντας, έστειλε και μήνυμα ετοιμότητας στον Κώστα Καϊάφα, λέγοντας: «Είμαι διπλά στεναχωρημένος. Για το ότι χάσαμε αλλά και γιατί δεν αγωνίστηκα. Το θετικό είναι πως νιώθω φρέσκος για τον αγώνα της Εθνικής αφού με την ομάδα μου δεν έπαιξα. Αισθάνομαι πολύ καλά, είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, υπάρχει καλή ατμόσφαιρα στην Εθνική ομάδα».