Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Πήραν χρόνο συμμετοχής και οι τέσσερις πράσινοι

Πήραν χρόνο συμμετοχής και οι τέσσερις πράσινοι

sweVScypFrGa (2)
Δεξιά στο βάθος ο Σαμμούτης © cfa

Διεξήχθη σήμερα το φιλικό της Εθνικής Ελπίδων με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα της Σουηδίας για το Διεθνές Τουρνουά Εθνικών Ομάδων Ελπίδων που φιλοξενείται στην Πάφο. Η αναμέτρηση έγινε στο Παφιακό στάδιο και οι δύο ομάδες εξήλθαν ισόπαλες 1-1 και έτσι οδηγήθηκαν απευθείας στην διαδικασία των πέναλτι, εκεί όπου επικράτησε η Σουηδία με 5-3. Η Κύπρος προηγήθηκε στο σκορ στο 42ο λεπτό με το Θωμά Ιωάννου, με το 1-0 υπέρ της Εθνικής μας είναι το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη, η Σουηδία ισοφάρισε σε 1-1 στο 65ο λεπτό και καμία ομάδα δεν κατάφερε να κερδίσει στην κανονική διάρκεια της αναμέτρησης και έτσι ο νικητής κρίθηκε στα πέναλτι.


Από τους τέσσερις ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που βρίσκονταν στην αποστολή του παιχνιδιού, αγωνίστηκαν δύο ως βασικοί, ενώ άλλοι δύο πέρασαν αλλαγή. Στην ενδεκάδα του αγώνα ήταν ο τρίτος μας τερματοφύλακας Κωνσταντίνος Παναγή ο οποίος αγωνίστηκε σε ολόκληρο το παιχνίδι και ο Ιάκωβος Σαμμούτης που αντικαταστάθηκε στο 59ο λεπτό. Ο Παντελής Κονομής πέρασε στον αγώνα με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ενώ ο Ανρέας Παναγιώτου (Φιλιώτης) μπήκε στο 72ο λεπτό.

Ο επόμενος αγώνες της Εθνικής Ελπίδων είναι την Τρίτη με τον ηττημενο της αναμέτρησης μεταξύ Αυστρία και Τσεχία που αγωνίζονται σήμερα στις 19:00. Η Κύπρος θα διεκδικήσει την 3η θέση στο τουρνουά.

sweVScypFrGa3
Από πάνω αριστερά, με το 1 ο Παναγή και το 17 ο Σαμμούτης © cfa

sweVScypFrGa4