Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΜΟΝΟΙΑ-Εθνικός 1-1 (pics)

ΟΜΟΝΟΙΑ-Εθνικός 1-1 (pics)

fil


Δοκιμές από τον Κώστα Καϊάφα  που στο φιλικό με τον Εθνικό έχει επιλέξει πέντε Κύπριους στο αρχικό σχήμα. Οι Κύπριοι ποδοσφαιριστές αναμένεται να παίρνουν περισσότερες συμμετοχές στα επόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ΟΜΟΝΟΙΑ άρχισε τον αγώνα με τους: Μορέιρα, Σκαραμοτσίνο, Ακουισταπάτσε, Στεπάνοφ, Μουλαζίμη, Οικονομίδη, Φυλακτού, Δημητρίου, Ρούμπιο, Γκαρσία και Ρουσιά. Το β´ ημίχρονο ξεκίνησε με τρεις αλλαγές. Μέσα πέρασαν οι Μαργκάσα, Γκριγκαλασβίλι και Φοφανά. Εκτός οι Μουλαζίμης, Στεπάνοφ και Γκαρσία.

Στο 61′ ο Λούβαρης πέρασε στη θέση του Ρουσιά. Στο 71′ οι Ρόντρι και Λεάντρο, στη θέση των Οικονομίδη και Φυλακτού. Στο 76′, ο Βασιλείου πέρασε στη θέση του Δημητρίου. Στο 87′ μπήκαν οι Χαραλάμπους, Γιαζός και Σοφοκλέους στις θέσεις των Σκαραμοτσίνο, Ρούμπιο και Ακουισταπάτσε.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε στο ισόπαλο 1-1. Προηγήθηκε στο 32′ ο Εθνικός με τον Αμεσά και ισοφάρισε η ομάδα μας με τον Σκαραμοτσίνο στο 45′. Δοκάρι είχε στο β’ ημίχρονο ο Σότα Γκριγκαλασβίλι με σουτ εκτός περιοχής. Το παιχνίδι έγινε κεκλεισμένων των θυρών και η ενημέρωση ήταν από το γραφείο τύπου.