Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 4-2-3-1 με 22 παίκτες

4-2-3-1 με 22 παίκτες

shota


22 παίκτες χρησιμοποίησε χθες ο Κώστας Καϊάφας ενώ άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως οι 11 ήταν από αυτούς ήταν Κύπριοι. Ο κόουτς και στα δύο ημίχρονα χρησιμοποίησε το 4-2-3-1 ένα σχήμα που φαίνεται πως κερδίζει έδαφος αντί του σχήματος με δύο επιθετικούς και τρεις στην άμυνα.

Στο πρώτο ημίχρονο την τετράδα την άμυνα αποτελούσαν οι Μουλαζίμης, Στεπάνοφ, Ακουισταπάτσε και Σκαραμοτσίνο, ενώ στα χαφ είχαμε Κυπριακή τριάδα. Σε νέο ρόλο ήταν ο Μάριος Δημητρίου ο οποίος κινήθηκε πίσω από τον Ρομπέρτο Γκαρσία ενώ αμυντικοί μέσοι ήταν οι Οικονομίδης και Φυλακτού. Στα άκρα της επίθεσης ήταν οι Ρουσιάς και Ρούμπιο.

Στο 2ο ημίχρονο έγιναν πολλές αλλαγές από τον κόουτς. Αξίζει να πούμε ότι πίσω από τον προωθημένο πήγε ο Σότα ενώ προς το τέλος είχαμε δίδυμο στην μεσοαμυντική γραμμή τους Λέο και Ρόντρι. Λεπτά πήραν οι νεαροί από την ομάδα των Νέων, Γιαζός, Ν.Χαραλάμπους, Βασιλείου, Σοφοκλέους και Λούβαρης.

Αναλυτικά αγωνίστηκαν οι: Μορέιρα (76’ Ν.Χαραλάμπους), Μουλαζίμης (46’ Μαργκάσα), Ακουισταπάτσε (87’ Γιαζός), Στεπάνοφ (46’ Γκριγκαλασβίλι), Σκαραμοτσίνο (87’ Χαραλάμπους), Οικονομίδης (71’ Λεάντρο), Φυλακτού (71’ Ρόντρι), Δημητρίου (76’ Βασιλείου), Ρούμπιο (87’ Σοφοκλέους), Ρουσιάς (61’ Λούβαρης), Γκαρσία (46’ Φοφανά)