Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Βλέπει Ευρώπη!

Βλέπει Ευρώπη!

volley-cev-a27


Αφού έκανε το καθήκον της κόντρα στην Αναγέννηση, στο γήπεδο μάλιστα που πέρσι την στοίχειωσε, η πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ήδη γυρίσει σελίδα και βλέπει την αναμέτρηση για την Ευρώπη. Την Τρίτη η ΟΜΟΝΟΙΑ υποδέχεται στο στάδιο Ελευθερία την Ανόρθωση και θέλει να προστατεύσει το υπέρ της 1-3 του πρώτου αγώνα.

Η ομάδα μας είναι σαφώς το φαβορί, τόσο λόγω αποτελέσματος, όσο και λόγω ομάδας. Τρεις φορές σε ένα μήνα έχει κερδίσει την Ανόρθωση, 2 εξ αυτών στην έδρα της Μεγάλης Κυρίας. Είναι προφανές πως το ποιος θα προκριθεί, εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από την απόδοση της δικής μας ομάδας, χωρίς αυτό να σημαίνει πάντως πως η πρόκριση έχει τελειώσει. Η Ανόρθωση είναι μεγάλη ομάδα, έχει ποιότητα και δεν επιτρέπεται ούτε ένα λεπτό χαλάρωσης για τους αθλητές μας.

Είναι προφανές πως η πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ τα τελευταία δυο χρόνια με το Σάββα Σάββα στο τιμόνι, έχει κάνει άλματα προόδου. Η πρόκριση στην επόμενη φάση στην Ευρώπη, θα είναι μια επιβεβαίωση ότι γίνεται εξαιρετική δουλειά. Σοβαρότητα λοιπόν, συγκέντρωση, να τελειώσουμε το παιχνίδι με ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΟ τρόπο.