Home ΚΥΠΡΟΣ Πάμπος: «Είναι μια σημαντική νίκη σε ένα αγώνα τον οποίο εμείς κάναμε...

Πάμπος: «Είναι μια σημαντική νίκη σε ένα αγώνα τον οποίο εμείς κάναμε εύκολο»

pampos-ethniki


Η μεγάλη σοβαρότητα που έδειξε η Εθνική σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με την Ανδόρα, ήταν το στοιχείο που ικανοποίησε περισσότερο τον Ομοσπονδιακό τεχνικό Πάμπο Χριστοδούλου, πέραν ασφαλώς από τη νίκη.  Ο κ. Χριστοδούλου δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την παρουσία του στο γήπεδο, τονίζοντας πως πλέον, οι Κύπριοι φίλαθλοι αντιλαμβάνονται ότι κάτι αλλάζει στην ομάδα μας.

«Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο. Είναι πολύ σημαντικό για όλους μας στην ομάδα να βλέπουμε πως οι φίλαθλοι εκτιμούν την προσπάθεια που κάνουμε.

Είναι μια σημαντική νίκη σε ένα αγώνα τον οποίο εμείς κάναμε εύκολο. Πέραν του σκορ και της νίκης, είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από τη σοβαρότητα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές μας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα που να έχει παρών και μέλλον και για αυτό, όταν έχουμε την ευκαιρία, χρησιμοποιούμε παιδιά που δεν έχουν παίξει ξανά με την ομάδα. Συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια.

Συνεχίζουμε να βλέπουμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά και θα κάνουμε στο τέλος τον απολογισμό μας», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ομοσπονδιακός τεχνικός.

πηγή: cfa