Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Το θέλετε; Δείξτε το!

Το θέλετε; Δείξτε το!

pod-ermis-128


Ότι φέτος δύσκολα θα διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο από την έξοδο μας στην Ευρώπη, το έχει χωνέψει και ο πιο ονειροπόλος οπαδός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ανεξάρτητα από αυτό όμως, θεωρούμε τα δυο επόμενα παιχνίδια της ομάδας μας κρίσιμα για την έκβαση της χρονιάς. Όχι τόσο όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά πολύ περισσότερο γιατί θα επηρεάσει κατά πόσον ο κόσμος της ομάδας, ο δωδέκατος της παίκτης, θα μείνει δυναμικά στο πλευρό της.

Τα ρεπορτάζ λίγο μετά την βαριά ήττα από τον Απόλλωνα, έλεγαν ότι ο Καϊάφας ταρακούνησε τους παίκτες σε μια προσπάθεια να τους βοηθήσει να συνέλθουν. Έλεγαν επίσης ότι και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές αντιλαμβάνονται τη σοβαρότητα της κατάστασης και ότι η μέχρι τώρα παρουσία τους είναι ανεπίτρεπτη. Αυτά όμως, πρέπει να φανούν και στο γήπεδο με μια στροφή 180 μοιρών όσον αφορά την αγωνιστική συμπεριφορά. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει στα επόμενα δυο παιχνίδια να τρέξει περισσότερο, να παλέψει περισσότερο, να το θέλει περισσότερο.

Αυτό ακριβώς το τελευταίο είναι το σημείο κλειδί. Αν οι παίκτες θέλουν τη διάκριση, καλά κάνουν να το δείξουν άμεσα με πράξεις. Κόντρα στην ΑΕΛ θέλουμε να πιστεύουμε πως θα τους δούμε πολύ πιο συγκεντρωμένους και σοβαρούς. Θα τους δούμε έτοιμους να κάνουν τα πάντα προκειμένου να κερδίσουν.