Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Ο κόσμος πάει ξανά στο κλειστό

Ο κόσμος πάει ξανά στο κλειστό

basket 52 (10)


Το Σάββατο κόντρα στο καλαθοσφαιρικό Αποέλ, η προσέλευση του κόσμου ήταν παραπάνω από ικανοποιητική! Παρά το αποτέλεσμα μάλιστα, το τραγούδι από τους οργανωμένους δεν σταμάτησε λεπτό, ούτε η στήριξη στην ομάδα μας. Αύριο, ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πρέπει να δώσει ακόμα πιο έντονο το παρόν του, αφού η πετοσφαιρική ομάδα μας υποδέχεται στο Ελευθερία την Ανόρθωση στις 20:00.

Ο αγώνας έχει τεράστια σημασία για το τμήμα της πετόσφαιρας, μιας και παίζεται η πρόκριση στην επόμενη φάση του Challenge Cup. Είναι τιμή για την ΟΜΟΝΟΙΑ να αποτελέσει την εκπρόσωπο της κυπριακής πετόσφαιρας και ήδη το πρώτο βήμα έχει γίνει μετά την εκτός έδρας επικράτηση με 1-3! Τώρα αυτό που χρειάζεται είναι να σφραγίσει την πρόκριση και θα το κάνει πολύ πιο εύκολα, αν έχει τον κόσμο στο πλευρό της.

Η Ανόρθωση έχει ζητήσει και πάρει τα 200 εισιτήρια που της αναλογούν. Δεν ξέρουμε αν θα τα διαθέσει, ξέρουμε όμως πως επιβάλλεται η μάχη της κερκίδας να κερδηθεί. Το Ελευθερία είναι το σπίτι μας και σε αυτό κάνουμε μαθήματα κερκίδας. Όλοι λοιπόν αύριο στο Στάδιο της πρωτεύουσας να στηρίξουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ της καρδιάς που έχει βάλει φέτος στόχο να κατακτήσει τα πάντα.