Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ψάχνει την ηρεμία της

Ψάχνει την ηρεμία της

apollon-omo7


Του Κώστα Καλλή, sentragoal.com.cy

Τα ατυχή αποτελέσματα με την Αγία Νάπα και τον Απόλλωνα σε συνδυασμό με τις κακές εμφανίσεις της ομάδας, προκάλεσαν την αντίδραση του κόσμου της Ομόνοιας.

Παράλληλα με τα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν το σωματείο, η ομάδα δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των οπαδών της. Η ήττα από την Αγία Νάπα ενόχλησε ιδιαίτερα, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο ήλθε το ατυχές αποτέλεσμα στο Τσίρειο, με τον Απόλλωνα να αξιοποιεί όσες ευκαιρίες δημιούργησε.

Η Ομόνοια θα αναζητήσει την ηρεμία της σε όλους τους τομείς, μέσα από τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα της ομάδας στη συνέχεια. Μπορεί να ακολουθούν δυο ντέρμπι με την ΑΕΛ και τον ΑΠΟΕΛ, όμως, η νίκη αποτελεί μονόδρομο. Μόνο έτσι θα κερδίσει εκ νέου τον κόσμο της.

Η αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας θα συμβάλει και στην προσπάθεια της διοίκησης στο οικονομικό. Οι παράγοντες αναμένουν την κατάλληλη στιγμή για να απευθύνουν κάλεσμα στους φίλους της ομάδας να συνεισφέρουν οικονομικά.

Μια επιτυχία επί της ΑΕΛ θα αλλάξει άρδην τα δεδομένα, θα τονώσει το ηθικό όλων στον σύλλογο και θα μπορέσουν να πορευθούν με μεγαλύτερη αισιοδοξία στο μέλλον από κάθε άποψη.