Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Οι επόμενες προπονήσεις βγάζουν πλάνο

Οι επόμενες προπονήσεις βγάζουν πλάνο

pod-agianapa-127-kaiafas-rubio


Τρεις μέρες πριν το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ, τα ερωτηματικά για την εντεκάδα του Κώστα Καϊάφα είναι αρκετά. Άλλα δημιουργούνται από τραυματισμούς παικτών και άλλα από ντεφορμαρίσματα. Οι επόμενες 2 προπονήσεις είναι καθοριστικές για τα πλάνα του προπονητή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, με όσους δεν τα καταφέρνουν να προπονηθούν κανονικά, να ξεκινάνε το παιχνίδι στην καλύτερη περίπτωση από τον πάγκο και να δίνουν βοήθειες ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα.

Για τα δεδομένα στο δεξί άκρο τα έχουμε γράψει από χθες. Αν ο Λομπιανίτζε προλάβει, είναι πιθανόν να ξεκινήσει με τον Ακουισταπάτσε να ξαναπαίρνει φανέλα βασικού. Από την άλλη βέβαια ίσως παίξει και πάλι κεντρικός αμυντικός έτσι οι Μουλαζίμης και Φιλιώτης είναι έτοιμοι να παίξουν.

Στον άξονα τα πράγματα είναι ακόμα πιο περίπλοκα, αφού οι Σερτζίνιο και Ρόντρι δεν έκαναν χθες καν ατομικό. Η λογική λέει πως τη μια θέση στα αμυντικά χαφ θα πάρει ο Ρενάτο Μαργκάσα, με το Σκαραμοτσίνο να ξεκινάει αριστερό μπακ και για την άλλη – αν όντως Σερτζίνιο και Ρόντρι μείνουνε εκτός – να παλεύουν Οικονομίδης και Φυλακτού.

Τέλος ερωτηματικά υπάρχουν και στα φτερά. Η άδεια που πήρε ο Ράμος να ταξιδέψει στην πατρίδα του δείχνει πως λογικά θα μείνει εκτός, ενώ δεν αποκλείεται το ίδιο να γίνει και με το Φοφανά. Κιρμ και Ρούμπιο ετοιμάζονται για το ολικό λίφτιγκ. Ελπίζουμε να καταφέρουν να έχουν και καλύτερα αποτελέσματα.