Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Να το ξανακάνει φρούριο

Να το ξανακάνει φρούριο

gsp


Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει ξεκινήσει καλά στη χρονιά κι αυτό φαίνεται από τους βαθμούς και τη θέση της. Ίσως το μοναδικό πράγμα στο οποίο ήταν συνεπής από την πρώτη αγωνιστική, ήταν ότι έπαιζε από μέτρια ως άσχημα ανεξάρτητα αν τα ματς ήταν εντός ή εκτός έδρας. 2 νίκες και 2 ήττες μετράει στο ΓΣΠ, 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες μακριά από αυτό.

Αντιλαμβανόμαστε πλήρως τις αγωνιστικές και οικονομικές δυσκολίες. Τουλάχιστον όμως εντός έδρας, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα έπρεπε να βγάζει πολύ καλύτερη εικόνα. Παίζει μπροστά στον κόσμο της, που παρά την πορεία δίνει κάθε εβδομάδα το παρόν του, παίζει στο δικό της γήπεδο και οφείλει να το ξανακάνει πραγματική έδρα. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν για να ορθοποδήσει η ομάδα μας, ας αρχίσει το Σάββατο μετατρέποντας το σπίτι της σε φρούριο. Αν είναι δυνατόν να περνά οποιαδήποτε ομάδα από τη Λευκωσία.

Το πόσο σημαντική είναι η έδρα για μια ομάδα φαίνεται και από την προϊστορία. Στο τελευταίο πρωτάθλημα που κατέκτησε η ΟΜΟΝΟΙΑ το 2010, είχε 9 νίκες, 4 ισοπαλίες και 0 ήττες στο ΓΣΠ στην κανονική διάρκεια και 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 0 ήττες στα πλέι οφ. Έκτοτε ούτε καν πλησίασε τέτοια αποτελέσματα, με τις ανάλογες επιπτώσεις στην πορεία της.