Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Αχιλλέας: «Με Παφιακό το πιο σημαντικό»

Αχιλλέας: «Με Παφιακό το πιο σημαντικό»

volley-sala-22


Μεγάλο παιχνίδι θα έχουμε την επόμενη βδομάδα με την ΟΜΟΝΟΙΑ να ταξιδεύει στην Πάφο για να αναμετρηθεί με τον Παφιακό, στην 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Πετόσφαιρας. Η Παφιακή ομάδα βρίσκεται 1 βαθμό πάνω από την ομάδα μας και στην ΟΜΟΝΟΙΑ θέλουν νίκη για να περάσουν αυτοί στην 2η θέση και να αρχίζουν να βάζουν πίεση στην πρωτοπόρο ΑΕΚ.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι, το χαρακτήρισε ως το πιο σημαντικό ο Αχιλλέας Πετρακίδης, μιλώντας στο Omonoianews.com μετά τη νίκη της ομάδας μας απόψε στο Ελευθερία.

«Βρισκόμαστε σε συνεχή ανοδική πορεία, παίξαμε συγκεντρωμένα σήμερα και κερδίσαμε εύκολα το παιχνίδι», ανέφερε αρχικά για τη νίκη επί της Σαλαμίνας και συμπλήρωσε «Το πιο σημαντικό παιχνίδι του πρώτου γύρου πιστεύω είναι το επόμενο στην Πάφο με τον Παφιακό. Να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και με σωστή προετοιμασία την βδομάδα που έρχεται, θα κερδίσουμε».

Οι πράσινοι μετράνε μία απώλεια, στην 1η αγωνιστική και αυτό τους κρατάει σε απόσταση από την 1η θέση, ωστόσο ο Αχιλλέας πιστεύει πως η ομάδα θα είναι ακόμα καλύτερη στη συνέχεια για να κυνηγήσει τον στόχο του πρωταθλήματος. «Δεν ξεκινήσαμε καλά στο πρωτάθλημα, χάσαμε 3-1 από την ΑΕΚ, μετά βρήκαμε τα πόδια μας, αρχίσαμε να ανεβαίνουμε, όσο περνάει ο καιρός θα είμαστε ακόμα καλύτεροι και εντός στόχων», σχολίασε.

Λίγος ήταν ο κόσμος απόψε στο κλειστό και εκ μέρους των παικτών ο έμπειρος διαγώνιος τους κάλεσε να μείνουν σε όλα τα ματς δίπλα στην ομάδα. «Χρειαζόμαστε πάντα τον κόσμο μαζί μας, τον παρακαλούμε να σταθεί στο πλευρό μας. Η πορεία μας θα είναι καλή και αν μείνουν κοντά θα μας βοηθήσουν να κατακτήσουμε τίτλους», ήταν το τελικό του σχόλιο.