Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Οι απουσίες θολώνουν το τοπίο

Οι απουσίες θολώνουν το τοπίο

pod-agianapa-127-kaiafas-rubio


Χωρίς 5 ποδοσφαιριστές ήταν αναγκασμένος να δουλέψει και να καταστρώσει τα πλάνα του ο Κώστας Καϊάφας ενώ ένας έκτο, είναι αμφίβολο κατά πόσον μπορεί να παίξει από την αρχή. Λομπιανίτσε, Σερτζίνιο, Ράμος, Κυριάκου και Φιλιώτης έμειναν εκτός αποστολής, ενώ ο Ρόντρι συμπεριλήφθηκε σε αυτήν έχοντας μόνο 2 κανονικές προπονήσεις στα πόδια του. Όλα αυτά, θολώνουν το τοπίο για την εντεκάδα στο σημερινό παιχνίδι.

Άμυνα

Στον άσσο παίζεται η θέση, είναι πολύ πιθανόν να επιστρέψει ο Μορέιρα. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Στεπάνοφ και Ακουισταπάτσε με τη θέση του αριστερού μπακ να διεκδικείται από Σκαραμοτσίνο και Μαργκάσα, με το Γάλλο να έχει προβάδισμα αφού υπάρχει ανάγκη στα χαφ για το Ρενάτο. Δεξιός μπακ τώρα, θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο Μουλαζίμης, αν και ο Καϊάφας δοκίμασε και διάφορα εναλλακτικά σενάρια στις προπονήσεις με μετατόπιση παικτών στη συγκεκριμένη θέση.

Μεσαία Γραμμή

Όπως έχουμε προαναφέρει είναι πολύ πιθανόν να μετατοπιστεί στο χώρο ο Μαργκάσα. Η πραγματικότητα είναι πως αμυντικά χαφ μπορεί να βρεθούν οποιοιδήποτε από τους Μαργκάσα, Ρόντρι, Φυλακτού και Οικονομίδη. Επιτελικός θα είναι ο Ασσίς, στο ένα φτερό ο Κιρμ και στο άλλο μάλλον ο Ρούμπιο.

Επίθεση

Μοναδικός προωθημένος ο Μίκαελ Ποτέ.