Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πάμε για την πάρτι μας και την ιδέα

Πάμε για την πάρτι μας και την ιδέα

kosmos-ermis57


Αμφίβολο είναι κατά πόσον ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα δώσει σήμερα βροντερό παρόν στο γήπεδο. Σίγουρα στις κερκίδες του ΓΣΠ θα βρεθούν πολύ λιγότεροι από ότι έχουμε συνηθίσει σε ντέρμπι, ούτε καν θα πλησιάσουμε το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας. Όσοι έχουμε την ευχέρεια πάντως θα ήταν καλό να πάμε σήμερα γήπεδο. Κι ας μην μας ικανοποιεί ούτε η εικόνα της ομάδας, ούτε το γεγονός πως τα οικονομικά μας έχουν καθηλώσει σε κακή κατάσταση.

Πάμε για την πάρτη μας και την ιδέα που εκπροσωπούμε. Αυτή είναι η πραγματικότητα, μέχρι να πειστεί ο κόσμος πως κάτι αλλάζει, το πραγματικό του κίνητρο να πάει στο γήπεδο δεν είναι άλλο από το γεγονός πως έτσι έμαθε από μικρό παιδί, αυτή την ομάδα αγαπάει και δεν ξέρει να κάνει κάτι άλλο από το να τη στηρίξει. Πάμε όλοι ΓΣΠ λοιπόν για να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα, να γίνουμε ο δωδέκατος παίκτης της ομάδας και ελπίζουμε οι υπόλοιποι να ακολουθήσουν.

Είμαστε πάντως υποχρεωμένοι να κρούσουμε τον κώδωνα του κινδύνου. Όσο συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο, αυτοί που θα έχουν τη δύναμη να το κάνουν θα λιγοστεύουν. Οι επόμενοι μήνες/χρόνια χρειάζονται γενναίες αποφάσεις.