Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μαργκάσα: “Είναι σημαντικοί για το παρόν και το μέλλον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ” (video)

Μαργκάσα: “Είναι σημαντικοί για το παρόν και το μέλλον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ” (video)

SAK_9211


Δηλώσεις στη σελίδα μας (και άλλα ΜΜΕ στη μεικτή ζώνη) έκανε με το τέλος του παιχνιδιού ο Ρενάτο Μαργκάσα. Ο Πορτογάλος άσσος τόνισε πως η νίκη είναι σημαντική για τη ψυχολογία της ομάδας, ενώ εξήρε την απόδοση των 3 νεαρών συμπαικτών του Φυλακτού, Οικονομίδη και Δημητρίου. Αναλυτικά:

Για το σημερινό παιχνίδι
Είναι πολύ σημαντική για μας αυτή η νίκη. Την είχαμε ανάγκη, για την αυτοπεποίθηση μας, για το κόσμο μας, να τον κάνουμε να πιστέψει ξανά. Πάντα πιστεύουμε στον εαυτό μας, αλλά όταν δεν κερδίζεις μειώνεται η αυτοπεποίθηση. Σήμερα παίξαμε καλά και είμαστε ευχαριστημένοι.

Για τους Οικονομίδη, Φυλακτού και Δημητρίου
Οι 3 νεαροί είναι πολύ σημαντικοί για μας. Μαθαίνουν, δουλεύουν δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και απέδειξαν πως μπορούν να βοηθήσουν. Πρέπει να συνεχίσουν γιατί είναι σημαντικοί για το παρόν και το μέλλον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Για την ενέργεια και το πάθος της ομάδας σε σύγκριση με προηγούμενα παιχνίδια
Δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί σήμερα βάλαμε περισσότερη ενέργεια και πάθος. Είναι σημαντικό για όλους να καταλάβουν πως δεν είμαστε μηχανές. Κάποιες φορές δεν νιώθουμε το ίδιο καλά, το σημαντικό είναι πως σήμερα παίξαμε καλά και ανυπομονούμε να χρησιμοποιήσουμε το σημερινό σαν παράδειγμα για το μέλλον. Με τη βοήθεια του κόσμου, που είναι πολύ σημαντικός και τον ευχαριστούμε θα πάμε καλύτερα στο υπόλοιπο πρωτάθλημα.

Για το παιχνίδι με το Αποέλ που ακολουθεί
Η υπόσχεση μου δεν είναι μόνο για το παιχνίδι με το Αποέλ, αλλά για όλα. Θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και θα σπρώχνω τους συμπαίκτες μου να κάνουν το ίδιο. Ζητάμε από το κόσμο να μας έρχεται και να μας στηρίζει όπως σήμερα.