Home SPORTS NEWS Σκοράρει ο Κριστιάνο, νικάει η Ρεάλ (video)

Σκοράρει ο Κριστιάνο, νικάει η Ρεάλ (video)

cr7real mad


Νέα νίκη που την κρατά στην κορυφή πέτυχε η Ρεάλ Μαδρίτης για την 12η αγωνιστική της πρίμερα ντιβιζιόν, καθώς η «βασίλισσα» πέρασε με 4-0 από την έδρα της Εϊμπάρ και έτσι έμεινε στην κορυφή, με τον ΚριστιάνοΡονάλντο να σκοράρει για μια ακόμα αγωνιστική. Ο Πορτογάλος σημείωσε δυο τέρματα, έτσι έφτασε τα 20 γκολσε 12 αγωνιστικές, αλλά και τα 400 σε όλη την καριέρα του με Σπόρτινγκ (5), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (118) και Ρεάλ Μαδρίτης (277)…
Η «βασίλισσα» πέτυχε την 14η σερί νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις (15 είναι το ρεκόρ) και ανέβηκε στους 30 βαθμούς. Η Εϊμπάρ γνώρισε την 2η σερί ήττα και έμεινε στους 30 πόντους,

Να αναφέρουμε πάντως ότι στο 1-0 υπήρχε «διπλό» οφσάιντ για την Ρεάλ. Σκόραρε ο Χάμες Ροντρίγκες στο 23’, μετά από ασίστ του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο 43’ πέτυχε το 2-0 και έτσι ανέβασε στο 51 τον αριθμό των αντιπάλων ομάδα απέναντι στις οποίους έχει σκοράρει.
Ο Μπενζεμά στο 69’ πέτυχε το 3-0, ενώ ο Πορτογάλος άσος στο 83’ με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Οι συνθέσεις
ΕΪΜΠΑΡ: Ιρουρέτα, Μποβέδα, Εκίθα, Αλμπεντόσα, Άμπραχαμ, Γκαρσία, Εράστι, Κάπα, Αρουαμπαρένα (78’ Λέκιτς), Σαούλ (78΄ Λάρα), Μανού ντελ Μοράλ (71’ Άνχελ).
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κασίγιας, Καρβαχάλ, Πέπε, Σέρχιο Ράμος (73’ Βαράν), Μαρσέλο, Ίσκο, Κρόος, Χάμες (78’ Κοεντράο), Μπέιλ, Μπενζεμά, Ρονάλντο (84’ Αρμπελόα).

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr