Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Εβδομάδα αιώνιου ντέρμπι

Εβδομάδα αιώνιου ντέρμπι

pod-omo-ael274


Από ντέρμπι σε ντέρμπι η ΟΜΟΝΟΙΑ, που μετά την ΑΕΛ, αντιμετωπίζει το Αποέλ. Είναι προφανές πως ο δείκτης δυσκολίας ανεβαίνει, τόσο λόγω της δυναμικότητας του αντιπάλου, όσο και λόγω της τωρινής του κατάστασης. Ο στόχος πάντως της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν αλλάζει και είναι ασφαλώς η νίκη. Σε κάθε παιχνίδι, ανεξάρτητα από το ποιον έχουμε απέναντι μας, έχουμε υποχρέωση να ψάχνουμε μόνο το τρίποντο.

Το γεγονός πως το ντέρμπι είναι κόντρα στον αιώνιο, κάνει το ματς ασφαλώς ιδιαίτερο. Αυτό δεν πρέπει όμως να μας δημιουργήσει οποιαδήποτε επιπρόσθετη πίεση και άγχος. Μπορούμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης, αρκεί να δείξουμε χαρακτήρα, να έχουμε πάθος και διάθεση στο παιχνίδι μας. Φαβορί σε αυτό το παιχνίδι δεν υπάρχει, όσο κι αν προσπαθήσουν διάφοροι να μας πείσουν περί του αντιθέτου. Όσο μεγάλη κι αν είναι η βαθμολογική διαφορά, η ομάδα που διαχρονικά θα φοβάται περισσότερο το Αποέλ είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Η νίκη στο επόμενο παιχνίδι είναι σημαντική και ικανή να ανατρέψει τις ισορροπίες ολόκληρου του πρωταθλήματος. Κόντρα στην ΑΕΛ, καταφέραμε να πάρουμε μια καλή ένεση ψυχολογίας και πλέον κοιτάμε το επόμενο. Για να τα καταφέρουμε, πρέπει πρώτα από όλα να το πιστέψουμε. Ηττοπάθειες δεν χωράνε.