Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Θα κάνουν κούρσα για να προλάβουν

Θα κάνουν κούρσα για να προλάβουν

ramos


Επιπρόσθετες επιλογές θα έχει λογικά ο Κώστας Καϊάφας στο παιχνίδι με το Αποέλ, σε σύγκριση με εκείνες που είχε κόντρα στην ΑΕΛ. Ράμος, Λομπιανίτσε, Κυριάκου, Σερτζίνιο, Παναγιώτου και Στεπάνοφ έμειναν εκτός και ο κάθε ένας έχει τις δικές του πιθανότητες για να προλάβει να δώσει το παρόν του στο αιώνιο ντέρμπι.

Οι Σερτζίνιο και Λομπιανίτσε, κατάφεραν από τη περασμένη εβδομάδα να βγάλουν μεγάλο μέρος του κανονικού προγράμματος προπόνησης και η λογική λέει ότι θα φτάσουν σε υψηλότερα επίπεδα απόδοσης και θα κτυπήσουν θέση στην εντεκάδα. Ο Ράμος επίσης έκανε πρόγραμμα εστιασμένο στη φυσική κατάσταση και επίσης θα είναι εκεί. Όσον αφορά τους Κυριάκου και Φιλιώτη, έκαναν ατομικό πρόγραμμα και θα πρέπει να περιμένουμε κάποιες προπονήσεις πριν ξεκαθαρίσει το τοπίο. Τέλος, ο Στεπάνοφ θα περάσει σήμερα από ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Όποιοι και αν προλάβουν πάντως, θα πρέπει να δουλέψουν σκληρά για να εκτοπίσουν οποιονδήποτε ήταν στην εντεκάδα. Το σημαντικό είναι όσοι κληθούν να παίξουν, να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.