Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δημητρίου: «Δεν αρκεί μία καλή εμφάνιση» (audio)

Δημητρίου: «Δεν αρκεί μία καλή εμφάνιση» (audio)

pod-omo-ael2-dimitriou


Έγινε ξεκάθαρο στους παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πως πρέπει να σταθεροποιήσουν την απόδοση τους σε υψηλά επίπεδα, αυτό τόνισε ο Ανρέας Δημητρίου το πρωί στο ΣΠΟΡ FM.

«Ήταν μία σημαντική νίκη, μας δίνει ανάσες τόσο για το αγωνιστικό όσο και για τον δύσκολο αγώνα που έχουμε και αφορά το οικονομικό. Αυτό που κρατάμε είναι την επιβεβαίωση πως ο κόσμος ζητά πάθος από τους παίκτες και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα θα χειροκροτούσε. Δεν έχουν λυθεί όλα τα προβλήματα με αυτό το αποτέλεσμα, αυτό που λέμε είναι πως δεν αρκεί μία καλή εμφάνιση. Σημασία έχει να σταθεροποιήσουμε την απόδοση μας σε ψηλά επίπεδα και να δείξουν οι παίκτες πως αξίζουν να φοράνε αυτή τη φανέλα. Υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση για την παρουσία των νέων ποδοσφαιριστών. Το μήνυμα που πήγε στους παίκτες είναι πως θα πρέπει να έχουν μεγάλη πορεία σε ψηλό επίπεδο. Έχουμε δουλειά μπροστά μας και παράλληλα αφιερώνουμε μεγάλο μέρος της προσπάθειας μας στο οικονομικό».

Ακούστε περισσότερα στο ηχητικό. Ο Α.Δημητρίου τοποθετήθηκε για την απόδοση του Μίκαελ Ποτέ, για τους τραυματίες ενόψει Αποέλ αλλά και για την αυριανή δημοσιογραφική διάσκεψη: