Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πλέον ξέρει που να υπολογίζει

Πλέον ξέρει που να υπολογίζει

paiktes-ucha269


Από τη στιγμή που ούτε χθες κατάφεραν να προπονηθούν με την υπόλοιπη ομάδα, οι πιθανότητες για τον Ούτσα Λομπιανίτσε και τον Σερτζίνιο να προλάβουν το ντέρμπι δεν είναι πολλές. Ειδικά για την εντεκάδα, μάλλον πρέπει να θεωρούμε δεδομένο πως δεν υπάρχει περίπτωση να ξεκινήσουν. Ο κόουτς καταστρώνει τα σχέδια του γνωρίζοντας σε ποιους μπορεί να υπολογίζει.

Ο Στεπάνοφ λοιπόν, είναι ο πρώτος από τους παίκτες που επιστρέφουν στη διάθεση του Καϊάφα και έχει τις περισσότερες πιθανότητες να κάνει την επανεμφάνιση του στους πρώτους έντεκα. Αν τελικά επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις θα πάρει θέση πλάι στον Ακουισταπάτσε, με τον Σκαραμοτσίνο να κτυπάει τη θέση αριστερά, όπου κόντρα στην ΑΕΛ αγωνίστηκε ο Ρενάτο Μαργκάσα.

Δεξιά στην άμυνα, ο Λομπιανίτσε δεν προλαβαίνει και ο Καϊάφας θα επιλέξει ανάμεσα στους Κυριάκου και Δημητρίου. Ο Μάριος πήγε περίφημα στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, από την άλλη ο Χάρης έχει στα υπέρ του τις περσινές εμπειρίες σε αιώνια ντέρμπι. Η “μάχη” για τη θέση του βασικού φαίνεται να παίζεται επί ίσοις όροις.

Τέλος στον άξονα, ο Ρόντρι είναι πλέον πιο έτοιμος, ενώ ίσως να είναι διαθέσιμος για τις 2 θέσεις των αμυντικών χαφ και ο Μαργκάσα. Οι δυο νεαροί Οικονομίδης και Φυλακτού πάντως, έχουν το προβάδισμα λόγω της απόδοσης τους στο τελευταίο παιχνίδι με την ΑΕΛ.