Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Α. Δημητρίου: «Αν τα δώσουν όλα σίγουρα θα χειροκροτηθούν»

Α. Δημητρίου: «Αν τα δώσουν όλα σίγουρα θα χειροκροτηθούν»

demetriou


Στο ράδιο πρώτο μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου του σωματείου μας, Ανδρέας Δημητρίου, με το αιώνιο ντέρμπι της Κυριακής να μονοπωλεί στη συζήτηση. Μέσα από τα λεγόμενα του Ανδρέα καταλαβαίνουμε πως όλοι στην ΟΜΟΝΟΙΑ θέλουν τη νίκη στο ντέρμπι με το Αποέλ και θα τα δώσουν όλα για να τα καταφέρουν. Πιο κάτω οι δηλώσεις του:

Για το ντέρμπι της Κυριακής:
«Είναι γεγονός πως είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Θέλουμε να κερδίσουμε και να δώσουμε συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα μας. Σε ενδεχόμενη νίκη η ομάδα μας θα αποκτήσει δυναμική ενόψει της συνέχειας. Είναι ένα πολύ δυνατό τεστ. Θέλουμε μέσα από αυτά τα παιχνίδια να βελτιωνόμαστε ως ομάδα και ως σύνολο. Είμαστε μια ομάδα που δημιουργήθηκε από το μηδέν και μέσα απ’ αυτά τα παιχνίδια βελτιωνόμαστε. Οι ποδοσφαιριστές θέλουν να κερδίσουν για να αφιερώσουν τη νίκη στον κόσμο της ομάδας».

Ο ρόλος των μεγάλων παικτών και της φανέλας:
«Είναι αλήθεια ότι τόσο η νίκη επί της ΑΕΛ αλλά και η εμφάνιση άλλαξε και βελτίωσε σε σημαντικό βαθμό την ψυχολογία των παικτών. Παράλληλα τέτοια παιχνίδια είναι αυτά που λέμε ότι είναι για μεγάλους παίκτες με προσωπικότητα και με καρδιά νικητή. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ως το σωματείο με τα μεγαλύτερο εκτόπισμα στην Κύπρο προσφέρει στους παίκτες την ευκαιρία να αγωνιστούν σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Οι παίκτες οφείλουν σε κάθε αγώνα να αποδείξουν πως δίκαια φοράνε ην φανέλα αυτής της ομάδας. Είναι βέβαιο πως αν τα δώσουν όλα σίγουρα θα χειροκροτηθούν και από τον κόσμο της ομάδας».

Η προπώληση των εισιτηρίων για το ντέρμπι:
«Η προπώληση κυμαίνεται σε πολύ καλύτερα επίπεδα. Δεν είναι όμως στα ίδια επίπεδα όπως σε άλλα ντέρμπι των προηγούμενων ετών. Η κάρτα φιλάθλου, η αποχή των οργανωμένων μας είναι οι λόγοι. Οι παίκτες μας θέλουν ένα πέταλο γεμάτο. Είναι πολύ σημαντικό να αναφέρουμε πως δεν θα ανοίξουν ταμεία την Κυριακή και όποιος θέλει να βρεθεί στο ντέρμπι θα πρέπει να αγοράσει το εισιτήριο του μέχρι το Σάββατο».