Home ΚΥΠΡΟΣ Αναχωρεί για Ουγγαρία το απόγευμα

Αναχωρεί για Ουγγαρία το απόγευμα

ethniki-fu


Με προορισμό την Ουγγαρία αναχωρεί σήμερα το απόγευμα η αποστολή της Εθνικής Ανδρών Futsal.

Έξι εβδομάδες πριν από τη συμμετοχή μας στην προκριματική φάση για το Futsal Euro 2016, η ομάδα μας θα έχει την ευκαιρία για διπλό δυνατό φιλικό με την Ουγγαρία.

Τα εκτός έδρας φιλικά θα βοηθήσουν την τεχνική ηγεσία να καταλήξει σε ουσιαστικά συμπεράσματα πριν από το τελικό στάδιο της προετοιμασίας για τους αγώνες που θα δώσουμε τον Ιανουάριο στο Μαυροβούνιο.

Η Κύπρος όπως είναι γνωστό κληρώθηκε στο δεύτερο όμιλο της προκριματικής φάσης μαζί με το Μαυροβούνιο, τη Φινλανδία και την Ουαλία. Όλοι οι αγώνες θα φιλοξενηθούν στο Μαυροβούνιο.

Το πρώτο φιλικό θα γίνει την 1η Δεκεμβρίου και το δεύτερο φιλικό στις 2 Δεκεμβρίου. Η Ουγγαρία στην επόμενη διοργάνωση της UEFA θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της από τον main round.

Ο κύκλος της προετοιμασίας επί Κυπριακού εδάφους ολοκληρώθηκε χθες και την Κυριακή θα γίνει η πρώτη προπόνηση στην Ουγγαρία.

«Τα φιλικά παιχνίδια γίνονται σε ένα χρονικό διάστημα που έχουμε απόλυτη ανάγκη από παιχνίδια, πόσο μάλλον απέναντι σε μια δυνατή ομάδα που βρίσκεται πολύ ψηλά στην παγκόσμια κατάταξη.

Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας, να δούμε τις αδυναμίες μας, να βελτιωθούμε εκεί που χρειάζεται περισσότερο και να προχωρήσουμε με συγκεκριμένο πλάνο ενόψει της αποστολής που θα ακολουθήσει στο Μαυροβούνιο», επισημαίνει χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Γιάννος Μυλωνάς.

Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής για τα δύο φιλικά στην Ουγγαρία θα έχει στη διάθεση του 14 ποδοσφαιριστές. Αναλυτικά η αποστολή:

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Γιάννος Ιωάννου
ΑΠΟΕΛ: Γιώργος Αλεξίου, Γιώργος Τουμαζής, Κωνσταντίνος Κουλουμπρής, Σάββας Ομήρου, Χρίστος Στυλιανού
ΕΝΠ Μέλισσα Αγίας Νάπας: Μανώλης Μανώλη, Οδυσσέας Οδυσσέως
ΟΜΟΝΟΙΑ: Τάσος Σκαμπύλης, Κωνσταντίνος Ιακώβου, Μάρκος Ιωάννου, Κώστας Χριστοδούλου
ΑΡΑΡΑΤ: Ιάκωβος Παπαδόπουλος, Χριστόδουλος Χριστοδούλου

Οι αντίπαλοι μας
Η Ουαλία που συμμετέχει στον όμιλο μας θα δώσει διπλό εντός έδρας φιλικό με αντίπαλο την Ανδόρα στις 29 και 30 Νοεμβρίου αντίστοιχα.

Το Μαυροβούνιο θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τα Σκόπια (2 και 3 Δεκεμβρίου) και η Φιλανδία θα δώσει επίσης σειρά φιλικών αγώνων εντός Δεκεμβρίου.

Συγκεκριμένα διοργανώνει τουρνουά με τη συμμετοχή της Νορβηγίας, της Σουηδίας και της Δανίας.

πηγή: cfa