Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πρόκληση για όλο το οικοδομημα

Πρόκληση για όλο το οικοδομημα

pod-omo-ael236


Δεν είναι τόσο το γεγονός πως παίζουμε τον αιώνιο, όσο ότι παίζουμε τον αήττητο πρωτοπόρο. Το αυριανό παιχνίδι είναι η μεγαλύτερη πρόκληση της χρονιάς, από τον επαναληπτικό κόντρα στη Ντινάμο. Στο παιχνίδι με τους Ρώσους πήραμε σχεδόν άριστα παρά τον αποκλεισμό, αύριο όλο το πράσινο οικοδόμημα καλείται να κτίσει στην επιτυχία κόντρα στην ΑΕΛ και να αποδώσει σε υψηλό επίπεδο, σίγουρα πολύ υψηλότερο από ότι όλη τη χρονιά.

Ξεκινάμε από τους πρωταγωνιστές, τους παίκτες. Αφού ανέβασαν τον πήχη των προσδοκιών μας στην Ευρώπη, φρόντισαν να μας προσγειώσουν ανώμαλα με τις εμφανίσεις τους στις εγχώριες διοργανώσεις. Καλύτερο παιχνίδι να δώσουν απαντήσει σε όλους και πρώτα από όλα τον εαυτό τους, δεν υπάρχει. Εκτός έδρας με τον πρωτοπόρο και αήττητο αιώνιο. Κερδίστε αυτό το παιχνίδι και θα δείτε πως αλλάζει η ψυχολογία και η δυναμική. Τόσο πολύ ώστε να φέρει τούμπα όλο το πρωτάθλημα.

Περνάμε στον προπονητή μας. Έχει τη στήριξη σχεδόν όλων των ΟΜΟΝΟΙΑΤΩΝ και θα την έχει ανεξαρτήτως αποτελέσματος αύριο. Είναι ιδιαίτερα ταλαντούχος, πριν έρθει όμως στην ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν και άπειρος σε πάγκο μεγάλης ομάδας. Η δική του πρόκληση, είναι να δείξει ότι εξελίσσεται και να κερδίσει στην 4η του προσπάθεια το Αποέλ. Στα προηγούμενα 3 παιχνίδια άξιζε 2 φορές τη νίκη, πήρε όμως ισάριθμες ισοπαλίες. Αυτή τη φορά να τα καταφέρει.

Και τελειώνουμε με τον κόσμο που είναι εκεί, υπομένει και επιμένει παρά τις δυσκολίες. Αύριο θα είμαστε λιγότεροι και χωρίς τους οργανωμένους. Πρέπει έτσι κι αλλιώς, να παραδώσουμε μαθήματα αγάπης και αφοσίωσης στην ομάδα μας. Γιατί σε αντίθεση με αυτούς, είμαστε παρόντες από το 1948 και δεν την αφήσαμε μόνη ποτέ. Δεν τη θυμηθήκαμε το 2008 σαν άλλους…