Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Έχουν αδυναμίες που πρέπει να κτυπήσουμε

Έχουν αδυναμίες που πρέπει να κτυπήσουμε

pod-omo-ael272


Ακούμε και διαβάζουμε διαρκώς για το πόσο πλήρης είναι ο αιώνιος. Ποσοτικά όντως έχει περισσότερους παίκτες από τους υπόλοιπους, ενώ κάποιοι από αυτούς είναι ιδιαίτερα ποιοτικοί, αν και ποιότητα έχει και η ΟΜΟΝΟΙΑ και ο Απόλλων και η Ανόρθωση. Ως ομάδα το Αποέλ όμως, μέχρι στιγμής δεν έδειξε να απέχει από τους υπόλοιπους.

Κατακρίβιαν, δεν έχει δείξει καν κάτι σούπερ, κερδίζει κυρίως λόγω της σφικτής του άμυνας και της ποιότητας συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών του, όπως για παράδειγμα ο Μαντούκα. Το Αποέλ όμως, έχει και αδυναμίες ως ομάδα, όπως κάθε ομάδα άλλωστε. Όσο κι αν διαφημίζεται και αν προβάλλεται, η πραγματικότητα είναι πως έχει να σκοράρει περισσότερα από 270 λεπτά. Και δεν είναι η μοναδική του αδυναμία, είναι απλά η πιο κτυπητή.

Μήπως έχουμε την τέλεια ομάδα και αρχίσαμε να υποδεικνύουμε τις αδυναμίες άλλων, θα ρωτήσει κανείς. Προφανώς όχι, έχουμε κι εμείς αδυναμίες ως ομάδα, άλλωστε από την αρχή δεν καταφέραμε να βρούμε ρυθμό. Πιστεύουμε όμως πως η καλή ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να φύγει από το ΓΣΠ νικήτρια αύριο. Για να το κάνει όμως, πρέπει να μπει στο γήπεδο με αυτοπεποίθηση και πίστη. Όχι πιστεύοντας τις μπούρδες περί ανώτερου αντιπάλου.