Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Έδειξαν πόσο πολύ ήθελαν τη νίκη και την πήραν (Video&Photos)

Έδειξαν πόσο πολύ ήθελαν τη νίκη και την πήραν (Video&Photos)

U17-VsApollown (15)


Μεγάλη νίκη για την ΟΜΟΝΟΙΑ U17 επί της περσινής πρωταθλήτριας ΕΝΠ με 3-0 σε ένα παιχνίδι που οι πράσινοι έδειξαν πόσο πολύ ήθελαν αυτή τη νίκη. Οι πράσινοι σήμερα ήταν παθιασμένοι και από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό έτρεχαν πάνω κάτω κυνηγώντας όλες τις φάσεις, με το Χάρη Καλλικά να μένει ευχαριστημένος. Όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας δέχθηκαν συγχαρητήρια από τον προπονητή τους μετά το τέλος της αναμέτρησης για τη νίκη που πήραν αλλά και για την απόδοση που είχαν, με τον κ. Καλλικά να χαρακτηρίζει το σημερινό αγώνα ως τον καλύτερο της ομάδας του για φέτος που συνοδεύτηκε με νικηφόρο αποτέλεσμα.

Στα του αγώνα, ο Βαγγέλης Νικολάου, εκ των πρωταγωνιστών της σημερινής αναμέτρησης, άνοιξε το σκορ για την ΟΜΟΝΟΙΑ με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού. Το γκολ αυτό ήταν και το μοναδικό στο πρώτο μέρος, με τους πράσινους να προσπαθούν για περισσότερα χωρίς να τα καταφέρουν. Στην επανάληψη, οι παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μπήκαν δυνατά και αποφασισμένα για να πετύχουν περισσότερα τέρματα και να πάρουν τη νίκη. Δημιούργησαν ευκερίες, μπήκαν στο αντίπαλο τέρμα αρκετές φορές χάνοντας ευκερίες και τελικά πέτυχαν δύο ακόμη τέρματα στο τελευταίο δεκάλεπτο. Αρχικά ο Γιώργος Σεργίδης έκανε το 2-0 με ωραία ενέργεια εντός της περιοχής, ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Βαγγέλης Νικολάου μετά από αντεπίθεση που ξεκίνησε από το Γιώργος Σεργίδη. Σημαντικό είναι να πούμε ότι η αμυντική λειτουργία της ομάδας ήταν πολύ καλή, με τους Παραλιμνίτες να μην μπορούν να δημιουργήσουν φάσεις προς την πράσινη εστία.

Το τέλος του αγώνα βρήκε τους πράσινους να πανηγυρίζουν τη νίκη, την οποία άξιζαν και πήραν δίκαια, ενώ την χρειάζονταν πολύ λόγω των προηγούμενων αποτελεσμάτων. Από αύριο, οι πράσινοι θα αρχίσουν να σκέφτονται τον επόμενο τους αγώνα, που είναι κόντρα στην Ανόρθωση εκτός έδρας. Για την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μόλις η τρίτη νίκη στο πρωτάθλημα αν και βρισκόμαστε στην 10η αγωνιστική, με τους πράσινους να είναι αποφασισμένοι για μια καινούργια αρχή που θα τους ανεβάσει ψηλότερα στη βαθμολογία. Με τους τρεις βαθμούς σήμερα, η ομάδα μας έφτασε τους 11 και βλέπει με καλύτερη ψυχολογία τη συνέχεια των υποχρεώσεων της.

Δείτε πιο κάτω τα τρία τέρματα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο παιχνίδι και φωτογραφίες από τη δράση και τους πανηγυρισμούς: