Home SPORTS NEWS Ο Ριβάλντο δίνει την Μότζι Μίριμ

Ο Ριβάλντο δίνει την Μότζι Μίριμ

rivalto


Ο Ριβάλντο παραχωρεί την ομάδα της καρδιάς του! Ο πρώην σπουδαίος άσος έκανε γνωστό ότι δέχεται προτάσεις για την εξαγορά της Μότζι Μίριμ, καθώς έβαλε πωλητήριο στην σύλλογο από τον οποίο ξεκίνησε την καριέρα του, ενώ τα τελευταία χρόνια τον υπηρέτησε και διοικητικά, παράλληλα και ως παίκτης!

Συγκεκριμένα, ο 42άχρονος Βραζιλιάνος ενημέρωσε μέσω του προφίλ του στο instagram πως περιμένει προτάσεις για την πώληση της ομάδας. Η Μότζι Μίριμ συμμετέχει στην 3η κατηγορία του εγχώριου πρωταθλήματος και φέτος έχασε την ευκαιρία να ανέβει στην δεύτερη…

Ο Ριβαλντο τονίζει μάλιστα ότι οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να στείλουν τις προτάσεις τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση του παλαίμαχου άσου. Να θυμίσουμε πως πριν από μερικούς μήνες ο «Ρίμπο», ο οποίος πέρασε από την χώρα μας, παίζοντας στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, κρέμασε τα παπούτσια. Τώρα πήρε την απόφαση να μην συνεχίσει να ασχολείται ούτε διοικητικά με την αγαπημένη του ομάδα και γενικότερα με το ποδόσφαιρο.

Ο «Ρίμπο» εδώ και καιρό είχε κάνει τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε στη Μότζι Μίριμ και λόγω της οικονομικής κατάστασης στην ομάδα.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr