Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άλλη κλάση ο κάπταιν Νούνο

Άλλη κλάση ο κάπταιν Νούνο

pod-omonia-apoel250


Της Άντριας Χήρα, balla.com.cy

Εδώ και δύο αγώνες ο Νούνο Ασίς φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Ομόνοιας στο αριστερό του χέρι, στέλνοντας κάποια μηνύματα. Ο Νούνο στα ντέρμπι με ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ φόρεσε το περιβραχιόνιο και ήταν αρχηγός στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς να απουσιάζουν οι Κυριάκου, Σκαραμοτσίνο, Μορέιρα και Μαργκάσα.

Είναι γεγονός ότι το καλοκαίρι που έπρεπε να βγουν οι αρχηγοί στο «πράσινο» στρατόπεδο, ο Νούνο ακόμη δεν είχε συμφωνήσει με την Ομόνοια για την επιστροφή του στην ομάδα. Γύρισε κάπως αργά, έχασε το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας στο εξωτερικό, παρ’ όλα αυτά όμως παρουσιάστηκε πιο έτοιμος όσο ποτέ στον α’ γύρο, επιβεβαιώνοντας το μάλιστα και με την παρουσία του στο γήπεδο.

Με το Νούνο στην εντεκάδα, η Ομόνοια ανεβαίνει επίπεδο, είναι πιο οργανωμένη στις επιθέσεις της και δεν αποτελεί αδικαιολόγητα το αστέρι του «τριφυλλιού». Ο Πορτογάλος σταρ των πρασίνων, διανύοντας το 37ο έτος της ηλικίας του, εξακολουθεί να είναι ένας ηγέτης και πραγματικός αρχηγός, επιβεβαιώνοντας τη μεγάλη του ποδοσφαιρική αξία. Ο Ασίς αποτελεί το μυαλό της ομάδας, βγάζει απίστευτες πάσες, έχει εξαιρετικό κοντρόλ όταν έχει την πάσα στα πόδια του, και με εξυπνάδα κάνει εξαιρετικές μεταβιβάσεις στους συμπαίκτες του.

 

Οι ενδείξεις δείχνουν ότι ο Ασίς θα γίνει ο νέος αρχηγός της Ομόνοιας, αλλά αυτό θα μπορούμε να το απαντήσουμε με σιγουριά στην πορεία! Ο Κώστας Καϊάφας επενδύει πολλά στο παιχνίδι του Πορτογάλου άσου, αναμένοντας ανάλογη απόδοση από τον ίδιο και στην συνέχεια του πρωταθλήματος μας.