Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τρίτη μέχρι το τέλος του χρόνου

Τρίτη μέχρι το τέλος του χρόνου

pod-omonia-apoel218


Στην βαθμολογική θέση που βρίσκεται η ΟΜΟΝΟΙΑ και την φάση που είναι γενικά, δεν επιτρέπεται να βάζει ούτε μεγαλεπήβολους στόχους, ούτε και τόσο μακροπρόθεσμους, αφού μπορούν να αναθεωρηθούν ανά πάσα στιγμή. Οφείλει πάντως να κερδίζει κάθε παιχνίδι και να βλέπει βραχυπρόθεσμα πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει. Αυτή τη στιγμή, το πρώτο “μαξιλαράκι” είναι ξεκάθαρο.

Μέχρι το τέλος του 2014, απομένουν τρία παιχνίδια με Οθέλλο εντός, Ανόρθωση εκτός και Σαλαμίνα εντός. H OMONOIA ισοβαθμεί στην 5η θέση με ΑΕΛ και Ανόρθωση, 2 βαθμούς πίσω από την 4η ΑΕΚ και 4 πίσω από τον 3ο Ερμή. Στόχος λοιπόν, είναι μέχρι να βγει η χρονιά και με δεδομένο ότι οι ομάδες που αναφέραμε έχουν και παιχνίδια μεταξύ τους, να καθίσουμε στην 3η θέση και να μειώσουμε αν γίνεται τη διαφορά από την κορυφή.

Για να το καταφέρουμε βέβαια, πρέπει να πετύχουμε 3 νίκες στα ισάριθμα παιχνίδια που απομένουν. Η ομάδα μας βρίσκεται σε καλή κατάσταση, έχει αποδείξει όμως πως δίκαια χαρακτηρίστηκε ως τώρα ασυνεπής. Πρέπει λοιπόν να σταθεροποιήσει την απόδοση της, να αντιμετωπίσει και τα 3 παιχνίδια με σοβαρότητα και να δείξει πως είναι καλύτερη των αντιπάλων που έρχονται.