Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δυο εντός, δυο με γεμάτο γήπεδο

Δυο εντός, δυο με γεμάτο γήπεδο

omonia-apoel-kosmos40


Δύο παιχνίδια στο ΓΣΠ έχει να δώσει η ΟΜΟΝΟΙΑ μέχρι το τέλος του 2014 (κατακρίβιαν μέχρι τις 20 του Δεκεμβρίου). Ένα με τον Οθέλλο το Σάββατο και ένα με τη Νέα Σαλαμίνα δυο εβδομάδες αργότερα. Ο στόχος σε αυτά τα ματς είναι ξεκάθαρος και ήδη οι οργανωμένοι της ΘΥΡΑΣ 9 έδωσαν το σύνθημα: γεμάτο ΓΣΠ! Όσο περισσότερος κόσμος έρθει, τόσο το καλύτερο!

Οι τελευταίες εμφανίσεις και κυρίως το πάθος που τις χαρακτήριζε, έχουν αφυπνίσει τον κόσμο της ομάδας μας. Γνωρίζει πως η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι σε μεταβατικό στάδιο και ξέρει που έχει μπει ο πήχης. Απαιτεί όμως να βλέπει παίκτες να ματώνουν τη φανέλα και τώρα που το είδε, θα είναι εκεί και θα στηρίξει. Θα δώσει οικονομική ανάσα στο σωματείο και παράλληλα, θα φωνάξει στους ποδοσφαιριστές πως δεν είναι μόνοι τους, έχουν το δωδέκατο στο πλευρό τους.

Πέραν του πάθους, κίνητρο για να έρθει κανείς στο γήπεδο είναι και η παρουσία των νεαρών Κύπριων. Όλοι θέλουν να δουν την εξέλιξη των παικτών που θα αποτελέσουν για τα επόμενα χρόνια τη ραχοκοκκαλιά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Και όλοι είναι αποφασισμένοι να τους στηρίξουν και να τους προστατεύσουν.