Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Έχουμε θετικά να αναδείξουμε

Έχουμε θετικά να αναδείξουμε

pod-omonia-apoel177-fylaktou


Από την πρώτη μέρα μετά το ντέρμπι, τονίσαμε ότι είναι σημαντικό να μην παρασυρθούμε από την ρατσιστική επίθεση στον Ποτέ και να μην προβάλουμε όσο πρέπει τα θετικά από το ματς. Δυστυχώς ήταν τέτοιες οι εξελίξεις που έστρεψαν τα φώτα στις αντιπαραθέσεις μεταξύ διοικήσεων, ακόμα και τώρα όμως, έχουμε υποχρέωση να μιλήσουμε για όλα όσα μας άρεσαν στο ντέρμπι, πέραν του πάθους και της διάθεσης που έχουν ήδη γραφτεί.

Ξεκινάμε με τον άξονα Made in Cyprus. Πλέον δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Φυλακτού και ο Οικονομίδης μπορούν να σταθούν σε υψηλό επίπεδο και να κάνουν καριέρα στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Το ποιο ρόλο θα έχουν σε αυτή την καριέρα, αν δηλαδή θα είναι ηγέτες ή ρολίστες, θα εξαρτηθεί από τη δική τους δουλειά και προσωπική εξέλιξη. Κόντρα σε Μοράις, Γκόμες και Βινίσιους όμως απέδειξαν ότι οι ικανότητες και η προοπτική υπάρχουν.

Περνάμε στη δημιουργία ευκαιριών. Τις τελευταίες δυο εβδομάδες η ΟΜΟΝΟΙΑ πατάει πιο εύκολα κουτί, ανησυχεί τον αντίπαλο περισσότερο. Αυτό έχει να κάνει με το ανέβασμα συγκεκριμένων παικτών, έχει να κάνε και με κάποιες αλλαγές προσώπων αφού μπήκαν στο γήπεδο πιο “ζωντανοί” παίκτες.

Τέλος να τονίσουμε ότι υπήρχαν και στοιχεία που δεν ικανοποίησαν. Για την υπερβολική εξάρτηση στον Ποτέ όσον αφορά το σκοράρισμα, ήδη έχουμε πει. Οφείλουμε να αναφέρουμε και τα λάθη στην άμυνα, ένα εκ των οποίων έφερε το γκολ του Αποέλ. Τα λάθη απαγορεύονται κι όμως εμείς τα κάνουμε ξανά και ξανά. Αν θέλουμε να κοιτάμε ψηλά, πρέπει να τα εξαλείψουμε.