Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τα πάντα για το Σχέδιο 2+1

Τα πάντα για το Σχέδιο 2+1

SAK_1519


Δημοσιογραφική διάσκεψη παρέθεσε η ομάδα μας, με θέμα την παρουσίαση του Σχεδίου 2+1, το οποίο αφορά στη διάθεση εισιτηρίων διαρκείας των θέσεων PREMIUM.

Πιο κάτω δείτε όλα όσα λέχθηκαν, καθώς και τις πληροφορίες που αφορούν το Σχέδιο 2+1.

Το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας και επικεφαλής του Τμήματος Μάρκετινγκ, Κώστας Χρίστου, επεσήμανε στην αρχική του τοποθέτηση:

«Σας καλωσορίζουμε στη σημερινή δημοσιογραφική διάσκεψη, σκοπός της οποίας είναι η παρουσίαση του Σχεδίου 2+1, που αφορά στη διάθεση εισιτηρίων διαρκείας των θέσεων PREMIUM.

Το Σχέδιο 2+1 εντάσσεται στο πλαίσιο της εκστρατείας για την οικονομική σωτηρία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και αποτελεί μέρος του στρατηγικού πλάνου του Διοικητικού Συμβουλίου, που στοχεύει στην άμεση αύξηση των εσόδων του Σωματείου για την τρέχουσα χρονιά.

Μέσω του Σχεδίου αυτού, οι φίλαθλοι της ομάδας μας έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας στις θέσεις PREMIUM του ΓΣΠ για τις σεζόν 2015-16 και 2016-17, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα δωρεάν τη θέση τους για τη σεζόν 2017-18. Δηλαδή, αγοράζοντας τη θέση τους για δύο ποδοσφαιρικές σεζόν, εξασφαλίζουν άλλη μία δωρεάν.

Αναγνωρίζουμε ότι η μέθοδος άντλησης εσόδων από τις επόμενες σεζόν δεν αποτελεί ιδανική επιλογή, ωστόσο τα περιθώρια είναι πολύ στενά και όπως αναφέρθηκε πριν από λίγες μέρες, η κατάσταση ιδιαίτερα κρίσιμη.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει άμεση ανάγκη τα χρήματα που θα εισρεύσουν από το Σχέδιο 2+1, που παρουσιάζεται σήμερα.

Για να καταφέρει να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της.
Για να ανταπεξέλθει. Και προπαντός: Για να συνεχίσει να υπάρχει.
Όσο σοκαριστικό και εάν ακούγεται το τελευταίο, δυστυχώς είναι η πραγματικότητα.

Επιλέξαμε να αποταθούμε πρώτα στους σημερινούς κατόχους εισιτηρίων διαρκείας PREMIUM, παρά να προχωρήσουμε με τη διάθεση όλων των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2015-16. Με αυτόν τον τρόπο, αισιοδοξούμε πως δεν θα χρειαστεί να εξαντλήσουμε τα έσοδα που προκύπτουν από τα εισιτήρια διαρκείας της επόμενης σεζόν, όπως έγινε τις δύο τελευταίες χρονιές.

Εκτιμούμε ότι σε περίπτωση που πωληθούν όλες οι PREMIUM θέσεις, το Σωματείο θα εισπράξει ένα χρηματικό ποσό κοντά στο 1.000.000 ευρώ, που θα διατεθεί για κάλυψη μέρους του ελλείμματος των 2.800.000 ευρώ, που χρειαζόμαστε μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η διαδικασία διάθεσης των PREMIUM εισιτηρίων διαρκείας, με το σχέδιο 2+1, θα ξεκινήσει τη Δευτέρα, 8 Δεκεμβρίου.

Πέραν της ενημέρωσης που επιχειρείται μέσω αυτής της δημοσιογραφικής διάσκεψης, αλλά και των ανακοινώσεων που θα αναρτηθούν στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου μας και στις επίσημες σελίδες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, οι σημερινοί κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας PREMIUM θα ενημερωθούν και τηλεφωνικώς για το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Στο σημείο αυτό, επιτρέψτε μου να δώσω το λόγο στον Υπεύθυνο του Τμήματος Μάρκετινγκ του Σωματείου μας, Γιώργο Χαλλουμή, ο οποίος θα δώσει όλες τις πληροφορίες που αφορούν το Σχέδιο 2+1.

xalloumis

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΔΙΟΥ 2+1 ΓΙΑ ΤΑ PREMIUM ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

(2015-16, 2016-17, 2017-18)

Η διάθεση των Premium εισιτηρίων διαρκείας του Σχεδίου 2+1, θα ξεκινήσει την ερχόμενη Δευτέρα, 8 Δεκεμβρίου 2014.

Το Σχέδιο 2+1 για τα PREMIUM εισιτήρια διαρκείας, αφορά τα ακόλουθα τμήματα της Δυτικής κερκίδας: 106, 107, 204, 205 και 206.

Οι αγορές του Σχεδίου 2+1 θα γίνονται μέσω του Online Ticketing, μέσω των εκδοτηρίων «ΟΜΟΝΟΙΑ – PrimeTel», αλλά και τηλεφωνικώς.

Η πληρωμή μπορεί να γίνει με τους ακόλουθους τρόπους: Μετρητά, Visa και Επιταγή (της ημέρας).

Το Σχέδιο 2+1 περιλαμβάνει τις ποδοσφαιρικές περιόδους 2015-2016, 2016-2017 και 2017-2018.

Η τιμή του Σχεδίου 2+1 κοστολογήθηκε στα 900 ευρώ. Εάν, υποθετικά, τα PREMIUM εισιτήρια διαρκείας διατίθεντο ανά έτος, το κόστος θα ήταν 450 ευρώ το χρόνο.

Τα PREMIUM εισιτήρια διαρκείας θα πωλούνται αποκλειστικά και μόνο με το σχέδιο 2+1 και όχι ξεχωριστά για μία σεζόν. Σε περίπτωση που οι θέσεις PREMIUM δεν διατεθούν με το Σχέδιο 2+1, θα παραμείνουν κενές.

Οι υφιστάμενοι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας PREMIUM, θα έχουν κρατημένη τη θέση τους μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2014, για να τους δοθεί το περιθώριο να ανανεώσουν και να ενταχθούν στο σχέδιο 2+1.

Από τις 16 Ιανουαρίου 2015, όλες οι PREMIUM θέσεις που θα παραμείνουν ελεύθερες, θα τεθούν στη διάθεση όλου του κόσμου της ομάδας μας.

Μαθητικά και Παιδικά PREMIUM εισιτήρια διαρκείας θα έχουν την δυνατότητα να ανανεώσουν μέσω του σχεδίου 2+1, μόνον οι υφιστάμενοι κάτοχοι Μαθητικών και Παιδικών PREMIUM εισιτηρίων διαρκείας.

Για ανανεώσεις PREMIUM εισιτηρίων διαρκείας:

Για την ανανέωση του εισιτήριου διαρκείας, ο κάτοχος θα πρέπει να επιδείξει την ταυτότητά του ή την υφιστάμενη κάρτας διαρκείας του.

Μαθητικά / Φοιτητικά εισιτήρια διαρκείας, μπορούν να ανανεώσουν άτομα από 12 μέχρι 18 χρόνων.

Για ανανέωση μαθητικού εισιτηρίου διαρκείας, για άντρα ή γυναίκα άνω των 18 χρονών, θα πρέπει να προσκομιστεί φοιτητική βεβαίωση ή φοιτητική ταυτότητα, ενώ για στρατιώτες θα πρέπει να προσκομιστεί βεβαίωση ότι υπηρετούν στην Εθνική Φρουρά.

Παιδικά εισιτήρια διαρκείας μπορούν να ανανεώσουν μόνο παιδιά μέχρι 12 χρόνων.

Τύποι PREMIUM Εισιτηρίωνδιαρκείας Σχέδιο 2+1
ΚΑΝΟΝΙΚΟ 900 ευρώ
ΜΑΘΗΤΙΚΟ (μόνο ανανέωση) 500 ευρώ
ΠΑΙΔΙΚΟ (μόνο ανανέωση) 200 ευρώ

Σημεία πώλησης εισιτηρίων διαρκείας:

Εκδοτήρια «OΜΟΝΟΙΑ – PrimeTel»: Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 09:00 – 13:00 και 15:00 – 18:30, Τετάρτη και Σάββατο 09:00 – 14:00.

Online Ticketing μέσω το ακόλουθου σύνδεσμου https://online.theasis.cy.net/ticketonline/omonoia/gr/

Τηλεφωνικώς στον αριθμό 22025429

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2015-2016

Πιο κάτω παρουσιάζουμε τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2015-16. Όσοι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ επιθυμούν από τώρα να ανανεώσουν ή να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, μπορούν να το πράξουν άμεσα. Με αυτόν τον τρόπο και αυτοί συμβάλλουν στη μεγάλη προσπάθεια που ξεκινούμε σήμερα.

ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ
Premium Σχέδιο 2+1 900 ευρώ 500 ευρώ (μόνο ανανέωση) 200 ευρώ (μόνο ανανέωση)
Δυτική 325 ευρώ 210 ευρώ 90 ευρώ
Ανατολική 275 ευρώ 190 ευρώ 60 ευρώ
Βόρεια 200 ευρώ 175 ευρώ 60 ευρώ

xristou

Ακολούθως, τον λόγο πήρε ξανά ο κ. Κώστας Χρίστου, ο οποίος τόνισε:

«Γνωρίζουμε πως ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχει κάνει αρκετές θυσίες μέχρι σήμερα για να σώσει την ομάδα του. Και οι θυσίες αυτές έχουν μεγαλύτερη αξία όταν γίνονται σε περιόδους δύσκολες. Σε περιόδους που δοκιμάζουν τους πάντες: κράτη, οργανωμένα σύνολα, οικογένειες. Αλλά και αξίες, ιδέες και ιδανικά.

Αυτή τη φορά, επιβάλλεται να κάνουμε το κάτι παραπάνω.

Πρέπει να βρούμε τη δύναμη, το σθένος και τις αντοχές για να κερδίσουμε τον αγώνα. Ο οποίος αγώνας, όπως πολύ σωστά είπε και ο Πρόεδρος της ομάδας μας πριν από λίγες μέρες, δεν είναι για τους τρεις βαθμούς. Ο αγώνας μας είναι για να κρατήσουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ μας στη ζωή.

Για να συνεχίσει να υπάρχει το αγαπημένο μας σωματείο.

Καλούμε τους απανταχού Ομονοιάτες να αγκαλιάσουν τις προσπάθειές μας».