Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Πέντε παιχνίδια με στόχο τους τρεις βαθμούς σε κάθε ένα από αυτά

Πέντε παιχνίδια με στόχο τους τρεις βαθμούς σε κάθε ένα από αυτά

U15-Halkanoras (42)


Πέντε αναμετρήσεις περιλαμβάνει και αυτό το Σαββατοκύριακο το πράσινο πρόγραμμα των ομάδων της ακαδημίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά και οι ομάδες μας θέλουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς σε κάθε ένα από αυτά. Για τα πρωταθλήματα κάτω των 13 και 15 ετών αυτή είναι η 12η στροφή στους ομίλους Λευκωσίας, ενώ για τα πρωταθλήματα παίδες U17 και Νέων U21 θα είναι η 11η αγωνιστική.

Ντέρμπι και για τις δύο ομάδες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U13, με την μεγαλύτερη σε ηλικία ομάδα μας να αντιμετωπίζει εκτός έδρας το ΘΟΪ με τους τρεις βαθμούς να είναι πολύτιμοι, ενώ μπορεί να χαρακτηριστεί παιχνίδι έξι βαθμών αφού η ομάδα της Λακατάμιας και η ΟΜΟΝΟΙΑ διεκδικούν τη 2η και προνομιούχα θέση στο Β΄ Όμιλο. Για τον Α’ Όμιλο, την πρωτοπόρο CITY φιλοξενούν τα τριφιλλάκια, που γνωρίζουν πως θα έχουν δύσκολο έργο, αλλά θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Πρώτη αναμέτρηση για το δεύτερο γύρο στον όμιλο Λευκωσίας κόντρα στο ΘΟΪ δίνει η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 και θέλει οπωσδήποτε να εκμεταλλευτεί την έδρα της για να πάρει τη νίκη και να παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Μεγάλο ντέρμπι στους U17, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να κοντράρεται με την Ανόρθωση, στην έδρα της δεύτερης, σε ένα παιχνίδι που οι δύο ομάδες έχουν ως στόχο μόνο τη νίκη. Οι πράσινοι θέλουν να ανεβούν περισσότερο στη βαθμολογία, με τη ψυχολογία τους να είναι ανεβασμένη μετά το αποτέλεσμα της περασμένης αγωνιστικής, ενώ με νίκη θα πλησιάσουν και την προσεχή τους αντίπαλο. Στην έδρα της κόντρα στο Χαλκάνορα αγωνίζεται η ομάδα Νέων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, με τους πράσινους να σκέφτονται πως θα πάρουν τους βαθμούς που θα τους διατηρήσουν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας του πρωταθλήματος U21.

Το πρόγραμμα των ομάδων μας το Σαββατοκύριακο:

Σάββατο:

U13 09:00 ΘΟΪ – ΟΜΟΝΟΙΑ 1
Διαιτητής ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΣΙΗΣ
Α’ Βοηθός Διαιτητής ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
Β’ Βοηθός Διαιτητής ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

U13 11:00 OMONOIA 2 – CITY F.S.C.
Διαιτητής ΜΑΡΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ
Α’ Βοηθός Διαιτητής ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΤΟΣΙΔΗΣ
Β’ Βοηθός Διαιτητής ΑΒΡΑΑΜ ΝΕΓΡΗΣ

U17 11:00 Ανόρθωση – ΟΜΟΝΟΙΑ
Διαιτητής ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΟΛΥΒΙΟΥ
Α’ Βοηθός Διαιτητής ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Β’ Βοηθός Διαιτητής ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κυριακή:

U15 09:00 ΘΟΪ – ΟΜΟΝΟΙΑ
Διαιτητής ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΣΙΗΣ
Α’ Βοηθός Διαιτητής ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
Β’ Βοηθός Διαιτητής ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

U21 14:30 ΟΜΟΝΟΙΑ – Χαλκάνορας Ιδαλίου
Διαιτητής ΜΑΡΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
Α’ Βοηθός Διαιτητής ΜΑΡΙΟΣ ΠΕΤΡΟΥ
Β’ Βοηθός Διαιτητής ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ
Παρατηρητής ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΕΒΛΑΡΗΣ