Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αναγνώστης: Σεβασμός μηδέν

Αναγνώστης: Σεβασμός μηδέν

opinion


Αγαπημένε μου ΠΡΑΣΙΝΕ ΛΑΕ,

Πάλι προσπαθούν να πατήσουν στην αγάπη σου για την ΟΜΟΝΟΙΑ για να σε πιάσουν κορόιδο.

Μετά και τη ρατσιστική επίθεση των ανύπαρκτων ΦΑΣΙΣΤΩΝ με τα πορτοκαλιά, έχω να πώ ένα πράμα. Μεγαλύτεροι ΦΑΣΙΣΤΑΡΟΙ από τα ΔΣ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ των τελευταίων 20 χρόνων και αυτών που τους διορίζουν δεν υπάρχουν. Με την κίνηση τους σήμερα το απέδειξαν ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ (ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ).

Είμαστε ομάδα του λαού και της εργατικής τάξης υποτίθετε έτσι? ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ. Εν καιρό οικονομικής κρίσης, με 20-25% ανεργεία σε ενήλικες μέχρι 35 ετών, με χιλιάδες Κύπριους να μεταναστεύουν στο εξωτερικό για ένα καλύτερο άυριο, το θαυματουργό ΔΣ αυξάνει κατακόρυφα τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας. Σε εκβιάζει μάλιστα πως έχεις ένα μήνα να το ανανεώσεις και ΜΟΝΟΝ με το σύστημα 2+1 ιδαλιώς χάννεις και τη θέση σου! Αυτά εν καιρό γιορτών παρακαλώ. Καιρός όπου εκτός του ότι ο μέσος οικογενειάρχης πασκίζει να ταϊσει την οικογένεια του, αλλά θέλει και να περάσει αξιοπρεπώς τις μέρες των γιορτών. Εκτός αυτού, με την αύξηση των τιμών σε αυτό το βαθμό, το 2+1 ισούται απλα με ΨΕΜΑΤΑ (παλιά σας τέχνη κόσκινο) καθώς με την τιμή που αγοράστηκαν φέτος τα PREMIUM αγοράζονται 3 season με τις σημερινές τιμές που καθορίστικαν, με τη διαφορά ότι τώρα τα θέλουν ΜΟΝΟΦΑΤΣΙΗΝ. Άρα το 2+1 στην ουσία δεν ισχύει με τις σημερινές, ήδη ακριβές, τιμές.

Λοιπόν κύριοι, όσοι εβουττίσετε το σχιέρι σας στα διοικητικά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τα τελευταία χρόνια, έχουμε και λέμε: Το 2011 ανακοινώθηκε χρέος 25,000,000 πλήν 13,000,000 που ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ δεν θα ζήταγε ο Μιλτής (ασχέτως ότι ποτέ και κανένας δεν μας έδειξε ΚΑΜΙΑ απόδειξη περί τούτου) ίσον 12,000,000. 3 χρόνια μετά και το χρέος, σύμφωνα με τους ΜΠΑΚΚΑΛΛΙΣΙΜΟΥΣ υπολογισμούς από το σημερινό ΔΣ ‘Παλιοπροέδρων- Ανιοδιοτελών Σωτήρων’, φτάννει στα 13,800,000. Τούτο λέει πολλά. Λέει ότι όχι μόνον αυτοί που ανέλαβαν μετά τον Μιλτή εγκλήματισαν σχεδόν εξίσου με αυτόν. Λέει ότι οι ττενέκκες σωτηρίας ήταν καθαρά ΚΟΡΟΪΔΙΑ αφού όχι μόνον ΔΕΝ σώσαμε την ΟΜΟΝΟΙΑ αλλά αντίθετα, ΑΥΞΗΣΑΝ το χρέος. Αυτό το γεγονός λέει επίσης πολλά για την παντελή έλλειψη πλάνου, οράματος και διάθεσης για πραγματική αλλαγή και εκσυνχονισμό ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 20 ΕΤΩΝ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ.
Όλα τα πιο πάνω (και πολλά, πάρα πολλά άλλα) σε συνάθροιση με την σημερινή ανακοίνωση για τα PREMIUM και των σήζον των επόμενων χρονιών δείχνουν ένα και μόνο πράμα. ΜΗΔΕΝ ΤΣΙΠΠΑ, ΜΗΔΕΝ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

Με τιμή,
Νεοκλής Νεοκλέους
Αγανακτισμένο Μέλος και αιώνιος οπαδός του ΑΣΟΛ