Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Προσθέτει ποιότητα και το εύκολο γκολ!

Προσθέτει ποιότητα και το εύκολο γκολ!

shoot-SKEMPRI


Εμείς τον έχουμε μεγαλύτερη ανάγκη από ποτέ, αυτός δεν αντέχει μακριά από το σπίτι του! Ο Μαλτέζος που γεννήθηκε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ επιστρέφει στην ΟΜΟΝΟΙΑ και μετά από καιρό, ο κόσμος έχει ένα σημαντικό λόγο να χαμογελάει. Παίκτες της ποιότητας και της αξίας του Αντρέ Σκέμπρι, είναι πολυτέλεια για τη σημερινή ΟΜΟΝΟΙΑ της λιτότητας και της ανοικοδόμησης. Η είδηση πως ξαναμπαίνει στο ρόστερ, είναι ότι καλύτερο έχουμε ακούσει εδώ και καιρό!

Δεν χρειάζεται συστάσεις, τον ξέρουμε και εκτιμούμε όλοι! Μπορεί να προσθέσει ποιότητα και εμπειρία στο ρόστερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Την ίδια στιγμή, θα δώσει λύσεις σε ένα από τα πιο σημαντικά προβλήματα της ομάδας μας, το σκοράρισμα. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο Σκέμπρι ήταν πέρσι ο πρώτος σκόρερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και πραγματικό φόβητρο για κάθε άμυνα! Άλλοτε με απλά τελειώματα και άλλοτε με ζογκλερικά, έβρισκε τον τρόπο προς τα δίκτυα και ακριβώς αυτό θέλει να δει και ο κόουτς από αυτόν!

Ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ λοιπόν ο Αντρέ Σκέμπρι. Ήδη το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού από 1/1 η ομάδα μας προχωράει σημαντικά ενισχυμένη. Ο Σκέμπρι δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής, σπίτι του επιστρέφει. Εκεί που τον λατρεύουν και γουστάρει να παίζει. Καλωσόρισες Αντρέ!