Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μόνο αποδεκτό αποτέλεσμα η νίκη

Μόνο αποδεκτό αποτέλεσμα η νίκη

pod-omonia-apoel226-pote


Αρκετούς αντιπερισπασμούς είχε η εβδομάδα αυτή. Πρώτα ο απόηχος της ρατσιστικής επίθεσης κατά του Ποτέ στο ντέρμπι με το Αποέλ, μετά η ανακοίνωση των τιμών των εισιτηρίων διαρκείας που έφερε αντίδραση και τέλος η επιστροφή του Αντρέ Σκέμπρι που έφερε χαμόγελα. Αύριο όμως έχουμε παιχνίδι και δεν πρέπει να αποπροσανατολιζόμαστε. Οι τρεις βαθμοί είναι αδιαπραγμάτευτοι και πρέπει να κατακτηθούν με τον ένα τρόπο ή τον άλλο.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη και θα παραμείνει τέτοιο, αν οι ποδοσφαιριστές μας είναι συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Αν μπουν με την ίδια δίψα για το τρίποντο, όπως τα τελευταία 2 παιχνίδια, άσχετα αν τελικά δεν τα κατάφεραν στο αιώνιο ντέρμπι. Στο ποδόσφαιρο πολλές φορές το αποτέλεσμα κρίνεται από λεπτομέρειες και μέχρι σήμερα έχουμε πληρώσει σχεδόν όλες όσες δεν ελέγξαμε. Το μυαλό μας στο γήπεδο λοιπόν για να μην βρεθούμε προ δυσάρεστης εκπλήξεως.

Έχει γραφθεί και αναφερθεί πολλές φορές, η ΟΜΟΝΟΙΑ κοιτάζει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Καλά κάνει να στρέψει το βλέμμα της στο επόμενο, έτσι ώστε να καταφέρει σύντομα να φτάσει τον βραχυπρόθεσμο στόχο της κατάληψης της 3ης θέσης. Μετά, συζητάμε και για τον μακροπρόθεσμο.