Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Για που προορίζει τον Αντρέ ο Καϊάφας;

Για που προορίζει τον Αντρέ ο Καϊάφας;

skebri


Ο Αντρέ Σκέμπρι βρίσκεται καθώς μιλάμε στη Μάλτα, όπου χαλαρώνει με τους δικούς του και γεμίζει μπαταρίες ενόψει ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Με την επιστροφή του στο νησί μας, θα μπει άμεσα στις προπονήσεις για να αφομοιώσει την τακτική του προπονητή του. Για ποια θέση τον προορίζει μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε λίγο πριν μάθουμε, αν και μπορεί να βοηθήσει σε αρκετές.

Στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος πέρσι είχε διαπρέψει στην κορυφή της επίθεσης. Η παρουσία του Μίκαελ Ποτέ όμως στη συγκεκριμένη θέση, δεν αφήνει καθόλου πιθανότητες ο κόουτς να τον σκέφτεται εκεί. Ο Αντρέ μπορεί να βοηθήσει και στα φτερά, είτε το δεξί είτε το αριστερό. Είχε δείξει πως είναι πιο επικίνδυνος όταν συγκλίνει από αριστερά, όμως μπορεί με άνεση να παίξει και απέναντι.

Από κει και πέρα, φαντάζει ιδανικός για περιφερειακός κυνηγός σε ένα 4-4-2 ή 3-5-2, αυτό σημαίνει όμως πως ο κόουτς θα πρέπει να αλλάξει την τακτική του. Τέλος, σε κάποια παιχνίδια είναι δεδομένο πως θα κληθεί να δώσει ανάσες στον τεράστιο Νούνο Ασσίς, ως επιτελικός. Πολυτάλαντος και πολυθεσίτης λοιπόν ο Σκέμπρι, μοιάζει με ελβετικό σουγιά στα χέρια του Καϊάφα.