Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σκέμπρι: «Η ΟΜΟΝΟΙΑ με κάνει χαρούμενο »

Σκέμπρι: «Η ΟΜΟΝΟΙΑ με κάνει χαρούμενο »

skempri-9


Δηλώσεις σε μέσο της πατρίδας του έκανε ο Σκέμπρι, μετά την απόφαση του να επιστρέψει στην ομάδα μας. Ο Μαλτέζος μιλάει για τις δύσκολες στιγμές που είχε στη Γερμανία και τονίζει πως πάει σε μία ομάδα που τον κάνει χαρούμενο.

«Αποφάσισα να πάω στην Γερμανία το περασμένο καλοκαίρι επειδή το επίπεδο του ποδοσφαίρου είναι καλύτερο εκεί και ήθελα να παίξω σε ένα πιο δύσκολο πρωτάθλημα. Στόχος μου ήταν να έχω μία καλή σεζόν με την FSV, ώστε να αυξήσω τις πιθανότητες μου για ένα μεγαλύτερο κλαμπ. Όμως οι τελευταίοι 4 μήνες ήταν οι πιο δύσκολοι στην καριέρα μου. Υπήρξαν ψυχολογικά προβλήματα που δεν μου επέτρεψαν να είμαι συγκεντρωμένος στο 100% στο ποδόσφαιρο και αναπόφευκτα δεν μπόρεσα να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό στην FSV», ανέφερε αρχικά ο Σκέμπρι, συμπληρώνοντας,

«Απλά δεν μπορούσα να προσαρμοστώ πιστεύω και αυτό μου στοίχισε. Ο σύλλογος της Γερμανίας προσπάθησε να με βοηθήσει. Μου είπαν να πάω στην Μάλτα να ηρεμήσω λίγο, όμως αυτό δεν θα έλυνε τα προβλήματα μου. Όταν σκέφτηκα να φύγω είχα δύο επιλογές. Να επιστρέψω στο ποδόσφαιρο της Μάλτας και το δεύτερο, να πάω πίσω στην ΟΜΟΝΟΙΑ, μια ομάδα που γνωρίζω και απολαμβάνω να παίζω εκεί».

Στη συνέχεια μίλησε για τις επαφές που έγιναν και ολοκληρώθηκαν όμως αντιλαμβάνεστε μέσα σε μερικά 24ωρα. «Όταν έμαθαν στην ΟΜΟΝΟΙΑ πως τερμάτισα το συμβόλαιο μου, επικοινώνησαν μαζί μου άμεσα. Είχα προσφορές και από Ελλάδα καθώς και άλλα κλαμπ στην Κύπρο, όμως ήθελα να πάω στην ΟΜΟΝΟΙΑ, μια ομάδα που με κάνει χαρούμενο. Αυτή ήταν η προτεραιότητα μου. Γνωρίζω τις καταστάσεις και τους παίκτες εκεί».

«Όταν είσαι λυπημένος δεν μπορείς να προσφέρεις. Απογοητεύτηκα όμως έπρεπε να πάρω την καλύτερη απόφαση για μένα. Τώρα θέλω το συντομότερο να ενταχθώ στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Θέλω να ξεπεράσω κάθε προβληματισμό, που είχα στην FSV. Μιλούσα συχνά με ένα φίλο, ψυχολόγος, που ζει την Κύπρο. Υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό με την ΟΜΟΝΟΙΑ», κατέληξε.