Home SPORTS NEWS Έχασε την ευκαιρία ο Παναθηναϊκός

Έχασε την ευκαιρία ο Παναθηναϊκός

pao


Ο Αστέρας Τρίπολης έχασε τις κλασικές ευκαιρίες για να νικήσει και ο Παναθηναϊκός τη μεγάλη ευκαιρία για να ξεπεράσει τον Ολυμπιακό στη βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας. Εν τέλει το 1-1 άφησε και τις δύο ομάδεςικανοποιημένες που δεν έχασαν αλλά δυσαρεστημένες που δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τις γκέλες των δύο προπορευόμενων.

Α’ Ημίχρονο
Το παιχνίδι από την αρχή είχε καταιγιστικό ρυθμό καθώς και οι δύο ομάδες μπήκαν με στόχο να κυνηγήσουν το γκολ. Ο Αστέρας μέχρι το 20’ έχασε τρεις κλασικές ευκαιρίες με τον Μάσα στο 8’ που σημάδεψε το δοκάρι, τον Γιαννιώτα στο 14’ και τον Πάρα στο 20’, οι οποίοι όμως έπεσαν πάνω στον εξαιρετικό Στιλ . Οι Πράσινοι αντέδρασαν και στην πρώτη αξιόλογη φάση τους άνοιξαν το σκορ. Στο 30’

ο Τριανταφυλλόπουλος άνοιξε την μπάλα στον Ζέκα που σέντραρε στο πίσω δοκάρι, όπου ο Λαγός πήρε την κεφαλιά. Η απάντηση του Αστέρα ήταν άμεση καθώς στο 36’ ο Σανκαρέ ισοφάρισε με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Λούι, αδράνεια του Σίλντενφελντ και του Κουτρουμπή και λάθος εκτίμηση του Στιλ στο μοναδικό του σφάλμα στα 90’. Μάλιστα ο Άγγλος γκολκίπερ απέκρουσε δύο σουτ του Φερνάντες και του Τσοκάνη στο 45’.

Β’ Ημίχρονο
Ο Αστέρας μπήκε και πάλι πολύ δυνατά στο παιχνίδι χάνοντας δύο φάσεις με τον Γιαννιώτα στο 52’ και τον Φερνάντες στο 58’, οι οποίοι αστόχησαν σε τετ α τετ. Στο 59’ ο Πέτριτς ήταν άστοχος όταν βρέθηκε απέναντι στον εξαιρετικό Κοσίτσκι, ενώ ο Αστέρας απείλησε ξανά στο 72’ και στο 73’ με τον Γκοϊάν . Στο 79’ ο Κλωναρίδης απείλησε από πλάγια αλλά ο Κοσίτσκι απομάκρυνε, όπως συνέβη και στο 90’ με τον Στιλ έπειτα από σουτ του Μπαράλες .

Παίκτης από «χρυσάφι»
Ο Λουκ Στιλ ήταν όλα τα λεφτά για τον Παναθηναϊκό. Μολονότι ο άγγλος γκολκίπερ ευθύνεται για το γκολ που δέχθηκε, στα υπόλοιπα 89 λεπτά ήταν καταπληκτικός. Είχε στο ενεργητικό εφτά σπουδαίες αποκρούσεις κι έχει τεράστια συμβολή στο αήττητο του Παναθηναϊκού για πέμπτη συνεχόμενη αγωνιστική.

Η σφυρίχτρα
Ο διαιτητής Κομίνης δεν αντιμετώπισε προβλήματα. Είχε πολύ καλή διαιτησία, ενώ ήταν καλός και στον πειθαρχικό έλεγχο. Αντιθέτως οι βοηθοί του ελέγχονται για δύο λανθασμένες υποδείξεις οφσάιντ (μία για κάθε ομάδα).

Οι συνθέσεις:
Αστέρας Τρίπολης: Κοζίτσκι, Λούι, Σανκαρέ, Γκοϊάν, Τσοκάνης, Κουρμπέλης, Ζησόπουλος, Γιαννιώτας (64′ Μπαντιμπανγκά), Φερνάντες (80′ Παντελιάδης), Μάσα, Πάρα (70′ Μπαράλες)

Παναθηναϊκός: Στιλ, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Μέντες (69′ Μπούι), Λαγός,Ατζαγκούν (55′ Μπαϊράμι), Ζέκα, Πέτριτς (75′ Κλωναρίδης), Μπεργκ.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr