Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ρομπέρτο: “Είναι σημαντικό να πάρουμε το μάξιμουμ των πιθανών βαθμών”

Ρομπέρτο: “Είναι σημαντικό να πάρουμε το μάξιμουμ των πιθανών βαθμών”

pod-othellos-52


Ο Ρομπέρτο Γκαρσία, μίλησε στην ιστοσελίδα Balla.com.cy για τη νίκη επί του Οθέλλου αλλά και τη δύσκολη συνέχεια. Ο Ισπανός φορ τόνισε πως όποτε του ζητήσει ο Κώστας Καϊάφας να αγωνιστεί, είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα δίνοντας το καλύτερο του εαυτό.

Για το παιχνίδι με τον Οθέλλο: “Ήταν δύσκολο παιχνίδι, αλλά χαίρομαι πολύ για την ομάδα. Κάναμε πολύ καλή δουλειά στον αγωνιστικό χώρο και όλη τη βδομάδα. Οι τρεις βαθμοί είναι πολύ σημαντικοί για εμάς. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι”.

Για το γεγονός ότι έπαιξε βασικός μετά από καιρό: “Εγώ πιστεύω ότι είναι τακτικές επιλογές, αποφάσεις του προπονητή. Εγώ είμαι εδώ για να δουλέψω, να βοηθήσω την ομάδα και όσο μπορώ βοηθώ είτε στην ενδεκάδα είτε μετά. Ήρθα για να βοηθήσω την ομάδα, αυτό είναι το πιο σημαντικό”

Για την συνέχεια στο πρωτάθλημα: “Είναι σημαντικό να κερδίσουμε τα επόμενα παιχνίδια. Είναι σημαντικό να πάρουμε το μάξιμουμ των πιθανών βαθμών. Όσο πιο ψηλά αισθανόμαστε πως είμαστε τόσο καλύτερα για εμάς, είναι αυτό που θέλει και ο κόσμος, να κερδίζουμε”.

Για τον αγώνα με την Ανόρθωση: “Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως όλα. Πρέπει να πάμε προετοιμασμένοι, πρέπει να πάμε με τη νοοτροπία να κερδίσουμε, όπως πάντα, και κυρίως να προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, γιατί έρχονται δύσκολα παιχνίδια και τώρα στο δεύτερο γύρο πρέπει να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς για να είμαστε ψηλά”.