Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δ.Σ. για Ασσίς: “Θα τιμήσει το συμβόλαιό του”

Δ.Σ. για Ασσίς: “Θα τιμήσει το συμβόλαιό του”

pod-aek66-assis


Ανακοίνωση σε έντονο ύφος από το Δ.Σ. που τονίζει πως το θέμα το Νούνο Ασσίς θεωρείται λήξαν και καυστηριάζει τη στάση κάποιων καλοθελητών, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, που τις τελευταίες δύο μέρες με αβάσιμα δημοσιεύματα προκάλεσαν αναστάτωση στους κόλπους της ομάδας και του κόσμου μας.

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση αντιπροσωπείας του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας, με επικεφαλής τον πρόεδρο, Δώρο Σεραφείμ και του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Νούνο Ασίς.

Στη συνάντηση συζητήθηκε το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε ο Νούνο Ασίς και τα όσα λέχθηκαν, μαζί με τις διευκρινίσεις του ποδοσφαιριστή, μεταφέρθηκαν ενώπιον της ολομέλιας του Διοικητικού Συμβουλίου, κατά τη σημερινή τακτική του συνεδρία. Το Διοικητικό Συμβούλιο, αφού αξιολόγησε όλα τα δεδομένα, σε συνάρτηση με τα όσα ανέφερε ο Νούνο Ασίς, θεωρεί το όλο θέμα λήξαν.

Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει να δίνει στο γήπεδο το άπαν των δυνάμεών του και πως θα τιμήσει το συμβόλαιό του με το Σωματείο μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ξεκαθαρίζει πως ουδέποτε είχε τεθεί θέμα αποδέσμευσής του Νούνο Ασίς. Παράλληλα, καυστηριάζει τη στάση κάποιων καλοθελητών, οι οποίοι τις τελευταίες δύο μέρες με αβάσιμα δημοσιεύματα προκάλεσαν αναστάτωση στους κόλπους της ομάδας και του κόσμου μας.

Επίσης, επειδή πολλά λέχθηκαν σε σχέση με την μισθοδοσία των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας, το Διοικητικό Συμβούλιο ξεκαθαρίζει για πολλοστή φορά, ότι όλοι είναι τακτοποιημένοι με βάση το συμβολαίο τους».