Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Ο προπονητής δεν είναι ικανοποιημένος με την προσφορά τους” (audio)

“Ο προπονητής δεν είναι ικανοποιημένος με την προσφορά τους” (audio)

pod-ethnikos6-dimitriou


Ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Αντρέας Δημητρίου, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες για τους τέσσερις ποδοσφαιριστές πως βρίσκονται πλέον εκτός των υποχρεώσεων της ομάδας. Ο Ανδρέας Δημητρίου μίλησε για την επιστροφή του Λέο στην ομάδα.

«Οι ποδοσφαιριστές Ράμος, Γκρικαλασβίλι, Σκαραμοτσίνο και Ρόντρι έχουν ενημερωθεί από τον προπονητή της ομάδας μας, ότι δεν είναι ικανοποιημένος με την προσφορά τους και τους μεταφέρθηκε πως το επόμενο χρονικό διάστημα δεν θα χρησιμοποιούνται. Η απόφαση του προπονητή μας είναι απόλυτα σεβαστή από το Δ.Σ. και συνεπώς εναπόκειται στους ίδιους τους ποδοσφαιριστές το πως θα διαχειριστούν αυτή τη νέα τάξη πραγμάτων. Αυτά είναι τα δεδομένα. Σε περίπτωση που κάποιους εξ αυτών ζητήσει να αποχωρήσει, το θέμα θα το συζητήσει ο ποδοσφαιριστής μαζί με το Δ.Σ. Ακόμη δεν έχει προχωρήσει κανείς στο επόμενο βήμα. Η ενημέρωση έχει γίνει σε αυτούς τους ποδοσφαιριστές, χωρίς να αποκλείεται πως θα γίνει και σε άλλους, δεν σημαίνει όμως και πως θα γίνει».

Για τις επόμενες κινήσεις:

«Ο Αντρέ Σκέμπρι αναμένεται να ενταχθεί στις προπονήσεις της ομάδας μας μετά τα Χριστούγεννα. Θα έχουμε και την επανεγγραφή του Λεάντρο, συνεπώς έχουμε ήδη 2 προσθήκες και μπορούμε να κάνουμε άλλες δύο και είναι θέμα της τεχνικής ηγεσίας πως θα το χειριστεί».

Οι δηλώσεις (ΣΠΟΡ FM):