Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Καθαρίστε το ή κλείστε το

Καθαρίστε το ή κλείστε το

det_det_20110827_mpales


Εδώ και χρόνια, το κυπριακό ποδόσφαιρο πάει από το κακό στο χειρότερο. Μπορεί σε συλλογικό επίπεδο κάποιες ομάδες να είχαν επιτυχίες στην Ευρώπη, το γεγονός όμως δεν αλλάζει το γεγονός πως στις εγχώριες διοργανώσεις γίνονταν πράγματα και θαύματα, αλλά και ότι ο Κύπριος ποδοσφαιριστής κατάντησε είδος προς εξαφάνιση. Τα βλέπαμε όλοι εδώ και χρόνια. Και κανείς δεν εκπλάγηκε από τις αποκαλύψεις Παναγή. Έκπληξη προκάλεσε μόνο ότι κάποιος βρήκε τα κότσια να μιλήσει για τα άδυτα του βρώμικου κυπριακού ποδοσφαίρου.

Το πρωτάθλημα μας ως προϊόν, έχει πιάσει πάτο, αυτή είναι η αλήθεια. Μπορεί όσοι κατηγορούνται να σφυρίζουν αδιάφορα και να επιμένουν στο κυπριακό “εγώ έν τζιαιι”, η πραγματικότητα όμως είναι ότι όσα κκαταγγέλλειο Παναγή, σπρώχνουν ακόμα πιο μακριά τον κόσμο. Έτσι κι αλλιώς ο τελευταίος τους είχε δείξει τις προθέσεις του με τη μειωμένη προσέλευση του. Τα όσα ακούει όμως τις τελευταίες μέρες είναι πραγματικά το κερασάκι στη τούρτα.

Είναι καιρός να το πάρουν όλοι απόφαση. Είτε θα το καθαρίσουμε το ποδόσφαιρο, είτε θα το κλείσουμε. Αν ούτε τώρα, που ένας πρώην διεθνής διαιτητής μιλάει με αποδείξεις και ονόματα, δεν δείξουν πραγματικά διάθεση οι αρμόδιοι να βγάλουν εκτός όλους αυτούς που βρομίζουν το άθλημα, τότε θα μπει οριστικά ταφόπλακα στον Βασιλιά των Σπορ στο νησί μας.