Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Πολύ σημαντικό με ΑΕΚ” (audio)

“Πολύ σημαντικό με ΑΕΚ” (audio)

nikolaidis-dimitriou


Σημαντικό για την μετέπειτα πορεία της ομάδας είναι το παιχνίδι με την ΑΕΚ, σύμφωνα με τον Ανδρέα Δημητρίου. Ο εκπρόσωπος τύπου του τριφυλλιού μίλησε το μεσημέρι στον ΑΣΤΡΑ:
Για τον Σερτζίνιο και τους άλλους…:
Για προσωπικούς λόγους ο ποδοσφαιριστής ζήτησε να συνεχίσει την καριέρα του στην πατρίδα του. Αυτό το ζήτημα θα το εξετάσει σήμερα το Δ.Σ. Είναι τέσσερις οι ποδοσφαιριστές που δεν θα χρησιμοποιούνται, δεν έχει προκύψει κάτι και δεν μπορούμε να αναφέρουμε κάτι περισσότερο.

Για τις προσπάθειες ενίσχυσης:
Έχουμε αποκτήσει τον Σκέμπρι ενώ θα γίνει η επανεγγραφή του Λεάντρο. Σύμφωνα με τα υφιστάμενα δεδομένα θα γίνει κίνηση για ακόμα ένα παίκτη που θα αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας.

Για τον Σκέμπρι:
Ο Σκέμπρι πέρασε από εργομετρικά. Δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση, εκκρεμεί η εγγραφή του που θα γίνει από την 1/1. Για να μπορέσει ο Σκέμπρι να παίξει το Σάββατο θα πρέπει η Γερμανική Ομοσπονδία να στείλει εμπρόθεσμα το πιστοποιητικό εγγραφής του παίκτη στην ΚΟΠ. Για την ώρα δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι αφού εξαρτάται από την ανταπόκριση της Γερμανικής Ομοσπονδίας στο αίτημα που θα καταθέσει η ΚΟΠ την Παρασκευή

Για τη θέληση για αλλαγή:
Ο προπονητής και οι παίκτες έχουν εκφράσει την αισιοδοξία πως η ομάδα θα παρουσιαστεί καλύτερη στο υπόλοιπο μισό. Το παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι πολύ σημαντικό καθώς με νίκη η ομάδα θα μπορεί να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω. Δεν υπάρχει χώρος για λόγια, μόνο πράξεις.

Για τους νεαρούς:
Χρόνο θα πάρουν κι άλλοι, είναι πλέον στα πόδια τους να δείξουν πως μπορούν να ανταποκριθούν.

Για τους επιχειρηματίες:
Η τελευταία ενημέρωση είναι πως είχε γίνει η συνάντηση και τότε είχαν πει ότι θα επανέλθουν σε διάστημα 1-2 μηνών με αυτά που είχαν συζητήσει.