Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αδιανόητο πως θέλουν τα ΜΜΕ να σκάσουν…

Αδιανόητο πως θέλουν τα ΜΜΕ να σκάσουν…

loizidis


Η λαϊκή παροιμία λέει “καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται”. Δεν ξέρουμε αν υπάρχει ανάλογη για το αντίθετο, το βέβαιο είναι πάντως πως η συμπεριφορά των παραγόντων της ΚΟΠ, δείχνει πως οι αστραπές τους έχουν ενοχλήσει. Είναι πραγματικά αδιανόητο, πως ο αντιπρόεδρος της ΚΟΠ Χάρης Λοϊζίδης, ούτε λίγο ούτε πολύ κάλεσε τα ΜΜΕ να μην διερευνήσουν κατά πόσο υπάρχει βρωμιά στο κυπριακό ποδόσφαιρο, επειδή τρώνε από αυτό! Δεν το χωράει το μυαλό μας.

Κύριε Λοϊζίδη, ακριβώς επειδή τρώνε από το άθλημα, έχουν υποχρέωση να διερευνούν και το τελευταίο στοιχείο που δείχνει πως τα πράγματα δεν είναι όπως θα έπρεπε. Αν δεν το αντιλαμβάνεστε, πολύ καλά δεν πρέπει να είστε στη θέση που είσαστε. Έχετε υποχρέωση να προστατεύσετε το ποδόσφαιρο, όχι τα συμφέροντα συγκεκριμένων ομάδων, ούτε τα συμφέροντα συγκεκριμένων ατόμων. Αντί λοιπόν να καλείται τους δημοσιογράφους να μην κάνουν τη δουλειά τους, προσπαθήστε να τους βοηθήσετε στο έργο τους. Κι αν δεν βρουν τίποτα μεμπτό, τι είχατε τι χάσατε.

Αφού ανοίξαμε πάντως το θέμα με τις καταγγελίες Παναγή, να πούμε ακόμα κάτι. Καλά κάνουν τα σωματεία, με πρώτο και καλύτερο το δικό μας να έχουν ανοικτά τα μάτια τους. Είναι φανερό πως σε ένα μεγάλο κόμμα έχει ξεκινήσει εσωτερική διαμάχη με αφορμή το όλο σκηνικό. Για να μην φάνε λοιπόν τους δικούς τους και να βάλουν άλλους δικούς τους, ξυπνάτε, οργανωθείτε και να είστε έτοιμοι.