Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ανάγκη να κτίσει κορμό

Ανάγκη να κτίσει κορμό

pod-sak-salamina33-pote-kaiafas


Η αποχώρηση 4 τουλάχιστον παικτών από το ρόστερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, δείχνει πως από το Γεννάρη, η ομάδα θα είναι διαφορετική. Είναι σε κάποιο βαθμό φυσιολογικό το γεγονός πως κάποιες επιλογές δεν βγήκαν, αφού το καλοκαίρι έγιναν σαρωτικές αλλαγές και μεγάλος αριθμός μεταγραφών. Πρέπει πάντως σιγά σιγά οι αλλαγές να περιοριστούν και να αρχίσει να κτίζεται κορμός για το μέλλον.

Με συνεχείς αλλαγές δεν μπορείς να φτιάξεις ομάδα, ούτε ομοιογένεια. Αν δεν διατηρηθεί ένας κοινός κορμός παικτών, ο οποίος να μείνει για χρόνια μαζί, να αντιληφθεί πως λειτουργεί ο σύλλογος, αλλά και τι απαιτήσεις έχει αυτός, δύσκολα θα υπάρξει αγωνιστική ταυτότητα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ διαθέτει παίκτες στους οποίους μπορεί να στηριχθεί για το μέλλον και η ένταξη Κύπριων σε αυτούς κάνει καλύτερη τη κατάσταση. Από την επόμενη μεταγραφική, περιμένουμε πως θα γίνονται λιγότερες και συγκεκριμένες κινήσεις.

Βέβαια σε αυτό το σημείο, είμαστε ξανά υποχρεωμένοι να μιλήσουμε για τις συνθήκες που πρέπει αν βρουν οι παίκτες για να θέλουν να μείνουν και να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Πολύ αμφιβάλουμε αν οι Σκαραμοτζίνο και Στεπάνοφ θα ήταν στη λίστα με τους υπό παραχώρηση, ή ότι ο Σερτζίνιο θα ήθελε να φύγει, αν τους απασχολούσε μόνο το ποδόσφαιρο και προφανώς δεν είναι αυτοί που φταίνε. Πολλές φορές οι ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να προσφέρουν αυτά που μπορούν λόγω συνθηκών και αυτό είναι σίγουρα εμπόδιο στη δημιουργία κορμού.