Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Πρώτες υποχρεώσεις για Παίδες και Νέους στο 2015

Πρώτες υποχρεώσεις για Παίδες και Νέους στο 2015

u21-pafos24


Έναρξη των υποχρεώσεων για το Πρωτάθλημα δεν θα έχει μόνο η ανδρική ομάδα αλλά και οι αντίστοιχες ομάδες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Παίδων U13, U15, U17 και Νέων U21. Αυτό το Σαββατοκύριακο διεξάγεται η 14η αγωνιστική στο Πρωτάθλημα Παίδων U17 όπως επίσης και το Πρωτάθλημα Νέων U21. Στα Πρωταθλήματα Παίδων κάτω των 13 και 15 ετών θα διεξαχθεί η 15η αγωνιστική. Τρεις από τις ομάδες μας έχουν εκτός έδρας αποστολές, ενώ μια εντός έδρας, όλες όμως με το στόχο τους τρεις βαθμοί έτσι ώστε να συνεχίσουν την ανοδική πορεία τους, όπως επίσης και για να μπουν με το δεξί στο 2015.

Την ομάδα Ολυμπιάς Λυμπιών έχει μπροστά της η ΟΜΟΝΟΙΑ U13 και θέλει τη νίκη για να μείνει κοντά στην 1η θέση, όπως και τουλάχιστον για να παραμείνει στη 2η θέση, θέσεις που είναι προνομιούχες και οδηγούν στην επόμενη φάση. Οι μικροί θέλουν να μπουν με νίκη στο νέο χρόνο και αυτό θα επιδειώξουν, τίποτα όμως δεν είναι εύκολο και θα πρέπει να τα δώσουν όλα για τη νίκη.

Οι πρωτοπόροι στον Όμιλο Λευκωσίας στο Πρωτάθλημα U15 φιλοξενούν τη Δόξα, με μοναδικό σκοπό να πάρουν το τρίποντο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε εξαιρετική δουλεία στο δεύτερο μισό του 2014 και θέλει να μπει δυναμικά στο νέο χρόνο για να συνεχίσει αυτό που άρχισε. Οι πράσινοι του Κυριάκου Χαϊλή σκέφτονται τη νίκη και από το πρώτο λεπτό αυτή θα επιδιώξουν.

Στη Λάρνακα για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ πηγαίνει η ομάδα του Χάρη Καλλικά, που έκλεισε το 2014 έχοντας σερί τεσσάρων συνεχόμενων νικών και θέλει να συνεχίσει από εκεί που έμεινε. Δεν θα έχει δύσκολο έργο η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 όμως όλοι στην ομάδα θέλουν τη νίκη και αρκεί να δείξουν το πόσο τη θέλουν στον αγωνιστικό χώρο.

Στην Πάφο θα ταξιδέψει η ΟΜΟΝΟΙΑ U21 έχοντας μπροστά της το παιχνίδι κόντρα στην Pafo FC που βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις σε αντίθεση με την ομάδα μας που είναι στην κορυφή συγκατοικώντας με άλλες δύο ομάδες. Οι πράσινοι του Φάτσιο Μπούις επιθυμούν να αποδράσουν με το διπλό από την Πάφο έτσι ώστε να παραμείνουν στην 1η θέση.

Το πρόγραμμα των δύο ομάδων μας:

Σάββατο:

U13 09:00 Ολυμιάς Λυμπιών – ΟΜΟΝΟΙΑ
U17 11:00 ΑΕΚ – ΟΜΟΝΟΙΑ

Κυριακή:

U15 09:00 ΟΜΟΝΟΙΑ – Δόξα Κατωκοπιάς
U21 14:30 Pafos FC – ΟΜΟΝΟΙΑ